Du har ingen varer i handlekurven.

Fritidssko

Filtre
elementer per side
54 Low er en komfortabel og gjennomført fritid/tur sko fra Dolomite. Der du har komfort og passformen til å bruke de i hverdagen, i tilleg til Vibram såle og semsket skinn som gjør den til en fin tursko.

Kommer med ett par ekstra lisser i hvit farge, for en enda mer nøytral look.
kr 1 999
Diagonal Gtx er den lave skoen du kan ta med deg over alt..

Diagonal Gtx er en av bestelgerene hos Dolomite. Her får du en lav sko som veier lite og har alt du trenger. Semsket skinn, Gore-Tex, og Vibram såle kombinert med en eva mellomsåle som gjør skoen perfekt for norske forhold.
kr 1 329 kr 1 899
La retro-stemningen ta overhånd i joggesko du bare ikke kan ta av.

I farger som passer godt sammen med stilen din, vil Alpine Sneaker gøre seg fortjent til sin plass på toppen av skostativet ditt.
kr 699 kr 1 000
Uansett om du går på treningsstudio eller tar deg en rask bytur, kan du ta din sporty stil til et nytt nivå med Fresh Foam Roav v2 dameskoen.

De dristige fargene gir deg futt i steget, med pustende syntetiske materialer og mesh -materialer som holder deg komfortabel hele dagen. Fresh Foam demping og gummi i yttersålen gjør skoen myk og behagelig hele dagen.
kr 799 kr 1 000
Komfortabel, stilren og skapt for enhver anledning. New Balance Fuelcell Echo er valget for deg som vil ha en fritidssko eller skal ta korte joggeturer på asfalt. Myk overdel og god demping.
kr 899 kr 1 300
Tennis inspirerte fritidssko fra Nike i klassisk design med stor "Swoosh" på siden. En pen hverdagssko
kr 649
Trening og løpesko fra Nike. Behagelig såle med demping i et design som passer til alle anledninger
kr 449 kr 749
I den nye Nike Court Vision Low møter gjennombruddsstilen fra 80-tallets basketballmiljø den intense kulturen til dagens spill. Overdelen er inspirert av klassiske basketsko, og koppsålen i gummi speiler noen av de mest ikoniske spillerne fra fortiden.
kr 679
Fleksibel komfort fra Nike. Fritidssko som passer til alle anledninger
kr 679