Du har ingen varer i handlekurven.

Glid - Smøring

Filtre
elementer per side
Fischer Clean & Glider er en flytende voks som renser og glider glisonene. Sitter godt på sålen, og sørger for god gli og fart. Perfekt som grunnlag for mer spesifikke glidere. Universell glider
kr 200
Fischer Easy Wax Cold er en ideell hurtigsmøring uten fluor for juniorer, turløpere og hobbyracere. En flytende voks for glisonene, som er enkel å påføre uten bruk av smørejern. Den skiller seg ut gjennom meget god vedheft og gir god gli. Dette er den mest universelle glideren. Passer like godt til de rolige skiturene som til raske treningsturer. Cold-versjonen er laget spesielt for lufttemperaturer fra -2° C til -20° C. Enkel å bruke!
kr 170
Fischer Easy Wax Wet er en ideell hurtigsmøring uten fluor for juniorer, turløpere og hobbyracere. En flytende voks for glisonene, som er enkel å påføre uten bruk av smørejern. Den skiller seg ut gjennom meget god vedheft og gir god gli. Passer like godt til de rolige skiturene som til raske treningsturer. Wet-versjonen er laget spesielt for lufttemperaturer fra -2° C til + 10° C. Enkel å bruke!
kr 170
Glider for mosjon og trening
Miljøvennlig og fluorfri glider for temperaturer fra -3 til -10 grader C.
kr 499
Topp racingglider. Perfekt til felleski, kan også brukes for å impregnere fellen.
kr 998
ScanGlide Shield GX er en fluorfri, flytende lagrings- og transportvoks, konstruert for å beskytte mot uttørking og oksidering. Svært enkel å påføre, enda enklere å fjerne. Fjernes med fiberklut og vann / lunkent vann. Beskytter ski ved for eksempel sommerlagring eller under transport. Kan legges utenpå ferdig preparerte ski. Tilfører fuktighet til sålen og er perfekt sammen med våre nanoprodukter, med andre glidere, eller rett på ren såle.

Ristes før bruk.
kr 199
Flytende fluorfri topping til alle typer glidere. Toppingen er med på å optimalisere glidegenskapene.
Påføres med svampen på flasken. Etter 5 minutter poleres det over med en fiberlèn. Toppingen er
meget effektiv og slitesterk
kr 1 199
Topp Racingglider. Perfekt til felleski, kan også brukes for å impregnere fellen.
kr 998
ScanGlide Nanoglider XR er en spesialutviklet glider for det alpine miljø. Nanoglider XR fungerer på de fleste snøtyper men spesielt egnet på kunstsnø. Meget vann og smussavstøtende! Fungerer meget godt på temperaturer fra +10 grader til -10 grader C. Meget enkel i bruk. Ski/brett renses først med ScanGlide Wax Remover. Deretter påføres sålen NanoGlider XR i et tynt lag. Bruk svampen på flasken. Etter 5 minutter poleres det over med en fiberlèn. NanoGlider XR gir en meget hard og glatt såle som holder lenge.
kr 998