Du har ingen varer i handlekurven.

Klær Herre

Filtre
elementer per side
Reflect Compression tights er din perfekte treningspartner utover høsten. Tightsen kommer med et kraftig gradert kompresjonsmateriale som gir en meget god støtte til arbeidende muskler under aktivitet. Samtidig har den 360 graders refleks på begge leggene noe som gir deg en ekstra trygghet når du trener ute på mørkere dager. Tightsen kommer med det lette pustende og kraftige PWX materiale som vil gi deg en maksimal komfort.
kr 650 kr 1 299
LightWool T-shirt Logo er en myk t-skjorte som egner seg godt i sommerhalvåret, gjerne til aktiviteter som jakt, fiske, golf, fjelltur og til hverdags. Den har en litt løsere passform enn Aclima Classic t-shirt, rund hals og heat transfer logo på brystet og nederst på armen.
kr 699
Passer perfekt i sommerhalvåret til aktiviteter som løping, sykling og golf. Fungerer også perfekt som en myk og varm t-skjorte til hverdags.
kr 699
WarmWool Summit Longs er en trekvart lang longs med glidelås i begge sider.
kr 679 kr 849
Aclima WoolNet er ditt nye nettingundertøy i merinoull. Dette er et plagg for de som har varierende aktivitetsnivå, og som ikke har en varm dusj innen rekkevidde kroppslukt trives dårlig i ull. Ved lange fjellturer, jakt og ekspedisjoner bør WoolNet være et klart førstevalg.
kr 559 kr 699
Badeshorts laget med resirkulerte materialer.
kr 499
Badeshorts laget med resirkulerte materialer.
kr 499
Sporty badeshorts, laget med resirkulerte materialer.
kr 399
Ny innovativ training top fra adidas. Climacool-teknologi for de beste pusteegenskapene.
Toppen har en elastisk krage.
3/4 erme med smal underarm for god bevegelse samt integrert hanske.
kr 599
Sorter etter Clear All