Du har ingen varer i handlekurven.

Pulsklokker

Filtre
elementer per side
Edge® 530 viser dynamisk ytelsesovervåking og statistikk som kan hjelpe deg med å forbedre resultat.

DYNAMISK YTELSESOVERVÅKING

TRENINGSSTATUS

VARME- OG HØYDEAKKLIMATISERING

KOMPATIBEL MED SHIMANO STEPS EBIKE-SYSTEM

SYKKELDYNAMIKK

MTB-DYNAMIKK

GRIT™ OG FLOW™

AVANSERTE TRENINGSØKTER

CLIMBPRO-FUNKSJON

FORLENGET BATTERILEVETID
Edge 530 har opptil 20 timers batterilevetid ved bruk av GPS og opptil 40 timer ved bruk av den valgfrie Garmin Charge™- batteripakken eller batterisparemodus.

+ Mye mer.kr 2 999 kr 3 499
Den nye outdoor multisportsklokken Polar Grit X er en kompromissløs kombinasjon av robust, holdbart og lett design, og avanserte treningsfunksjoner. Med Polar Flow har du tilgang til alle mulighetene som treningsplattformen tilbyr.

Polar Grit X kommer med innebygget GPS, kompass og høydemåler i treningsmodus, samt Polars unike Smart Coaching-funksjoner som gjør deg klar for framtidige opplevelser.
kr 4 200 kr 4 599
TRENINGSKLOKKE MED PULSMÅLING FRA HÅNDLEDDET OG SØVNREGISTRERING

Polar Unite er en vanntett treningsklokke med avansert pulsmåling fra håndleddet og tilkoblingsmuligheter for GPS. Den allsidige og ultralette pulsklokken hjelper deg til å sove bedre, trene smartere og finne balansen i livet – den veileder deg på veien mot bedre kondisjon.
kr 1 699
Polar Vantage V2 er utviklet for å hjelpe utøvere på alle nivåer til å overgå forventninger. Klokken er en effektiv sammensmelting av minimalistisk design og innovativ teknologi, basert på flere tiår med forskning. Dette er den mest formidable sportsklokken Polar har laget til nå.
kr 4 999
PULSKLOKKE MED GPS OG SMARTFUNKSJONER

Polar Ignite 2 pulsklokke er elegant, enkel og smart. Få tilpasset veiledning for trening, restitusjon og søvn – i en lekker klokke som føles og ser bra ut døgnet rundt.

kr 2 499
MULTISPORTSKLOKKE MED GPS OG SMARTFUNKSJONER
Polar Vantage M2 multisportsklokke med GPS er en fantastisk kombinasjon av ytelse og funksjonalitet. Den byr på veiledning og data som hjelper deg til å bli sterkere, og essensielle smartklokkefunksjoner som holder deg oppdatert.

Polar Vantage M2 er en alt-i-ett følgesvenn på veien mot nye personlige rekorder.
kr 2 999
PREMIUM MULTISPORTKLOKKE MED GPS FOR MARATON- OG TRIATLONTRENING

Tren smartere og få frem vinneren i deg med Polar Vantage V, en premium multisportsklokke utviklet for eliteutøvere – og alle som trener som en. Hvis du leter etter en high-end vanntett pulsklokke med ultragod batterikapasitet til triatlon- og maratontrening, er Polar Vantage V det perfekte valget.
kr 3 949 kr 4 999