Du har ingen varer i handlekurven.

Shorts junior

Filtre
elementer per side
Shorts laget for hverdagskomfort.
kr 279
Allsidig shorts laget for komfort og allsidighet.
kr 279
Utne har vært en av våre bestselgende shortser for ungdom i mange år. Nå har den blitt ny og forbedret! Utne V3 Youth Shorts er fortsatt den allsidige og komfortable shortsen den alltid har vært.

Det lette og elastiske materialet er uendret og har samme gode pusteevne, fukttransporterende egenskaper og tørker like raskt. Nyheten er den mer sporty og moderne designen.

For å gi shortsen perfekt passform og lengre levetid er linningen justerbar. Dessuten er Utne enda snillere mot naturen og miljøet takket være bluesign® approved fabrics and trimmings.
kr 550
Utne har vært en av våre bestselgende shortser for ungdom i mange år. Nå har den blitt ny og forbedret! Utne V3 Youth Shorts er fortsatt den allsidige og komfortable shortsen den alltid har vært. Det lette og elastiske materialet er uendret og har samme gode pusteevne, fukttransporterende egenskaper og tørker like raskt. Nyheten er den mer sporty og moderne designen. For å gi shortsen perfekt passform og lengre levetid er linningen justerbar. Dessuten er Utne enda snillere mot naturen og miljøet takket være bluesign® approved fabrics and trimmings.
kr 385 kr 550
Disse nettingfôrede shortsene er perfekte for ungdommer som vil skille seg ut denne sommeren.

Livlige farger, markante logoer og all komforten du ønsker. Denne shortsen har innvendig netting som gjør dem perfekte for dager i eller på vannet.
kr 349
Shorts til trening og hverdag fra Nike med behagelig passform. Junior størrelse.
kr 160 kr 229
Shorts til trening og hverdag fra Nike med behagelig passform. Junior størrelse.
kr 160 kr 229
Sprint Shorts fra Nike til Jente
kr 175 kr 250
Nyhet! En stretchy shorts i nytt design for vår- og sommerturer.

Bjerke er en ny, fresh shorts til junior med stretchy materiale, linning med beltehemper og elastisk justerbart belte. Designet til sommerens eventyr.
kr 599