Du har ingen varer i handlekurven.

Staver Trening & Konkurranse

Filtre
elementer per side
Robust tur- og treningsstav i aluminium. 7075 aluminiumsstav for tur og trening. Korkhåndtak og Race-stropp. Stor Racelite trinse.
kr 750
Fischer RCS Racing stav i 100% Carbon.

kr 1 599 kr 2 700
Speedmax staven er Fischer sin toppmodell med stivt rør, lav vekt, god pendel og behagelig stropp
kr 1 499 kr 3 100
Den helt nye Endurace-staven er sterk, lett og holdbar, og er designet med et forhold mellom vekt og stivhet for ytelse og fritidssport. Med et naturlig korkhåndtak og vår nye racingstropp, leverer Endurace Pole sikkert og presist grep, overlegen kraftoverføring og den komforten som racere og mosjonist løpere forventer. TBS® kurvesystemet lar deg bytte trinse på stedet og uten verktøy, avhengig av snøforholdene.
kr 999 kr 1 500
Race Speed gir holdbarhet og god ytelse rettet mot aktive- og fritidsløpere som leter etter en høykvalitets stav med lav svingvekt. Med et naturlig korkhåndtak og Madshus nye stropp gir Race Speed ??staven et sikkert og presist grep, overlegen kraftoverføring og komforten som skiløpere forventer. Med TBS® trinsesystem kan du bytte trinser (basket) på stedet og uten verktøy, avhengig av snøforholdene.

kr 1 499 kr 2 100
Diamond Storm 28 er det riktige valget for den krevende skiløperen som ser etter en høyytelses løpestang. Det ekstra lette og stive 100% HM Premio Carbon-skaftet sørger for optimal svingvekt. Denne staven er utstyrt med AV SLG-stroppen med høy ytelse, Carbon Grip og Flash Premio-kurven for utmerket kontroll og maksimal kraftoverføring for å bringe deg først over mållinjen.
kr 2 199 kr 3 000
Hvis langrenn er din viktigste vintertrening, vil Diamond Storm 26 være en viktig del av utstyret ditt. Staven (røret) er laget av ekstra lett og stivt 100% Diamond Carbon. AV SLG-stroppen, Carbon Grip og Flash Premio-kurven med høy ytelse gir deg optimal kontroll og maksimal kraftoverføring for å møte utfordringene fremover.
kr 1 299 kr 2 000
Mag Point håndtak, sort/ kork.

Mag Point er et nytt system for avtagbare reimer fra One Way.
kr 250
Storm 5 Mag er en lett stav for aktive skiløpere. Den lave vekten kommer blant annet av at den inneholder 50% karbon.

Mag Point stropp og håndtak gir meget godt grep for optimal kraftoverføring.
Det unike magnetiske "quick release"-systemet er en knapp som raskt løsner stroppen fra staven uten å måtte ta stroppen av hånden.

Flash Premio trinse gir nødvendig støtte i alle typer snøforhold.
kr 1 400