Du har ingen varer i handlekurven.

Sykkelklær - Overdel

Filtre
elementer per side
CORE SubZ Jacket er en varm, vindtett og vannavvisende sykkeljakke. Jakkens børstede innsiden gir god varme og høy komfort når du sykler på kalde høst- og vinterdager. En stor baklomme med glidelås har god plass til energibarer, mobiltelefon, nøkler, etc.
kr 1 199
Essence Jersey er en myk og funksjonell sykkeltrøye egnet for trening. Den har optimal passform og er tøyelig for god komfort. Effektiv fukttransport, fire baklommer (en glidelås) og reflekslogoer
kr 599
Myk, funksjonell og miljøvennlig sykkeltrøye.
kr 699
Verve Rain Jacket er en lett, vind- og vanntett jakke med tapede sømmer og god ventilasjon for de som praktiserer uansett vær.

Ergonomisk formede ermer og elastisk materiale gir perfekt passform og optimal bevegelsesfrihet. Jakken har også overlappende ventilasjonsåpninger i armhulene og på baksiden, 360 graders reflekterende trykk og gripper i ryggen.
Pakket jevnt i sin egen lomme (glidelås) og passer lett på baksiden av sykkelskjorten.
kr 1 399
Vind- og vanntett sykkeljakke med tapede sømmer for dedikerte syklister.Verve Rain Jacket er en lett, vind- og vanntett jakke med teipede sømmer og god ventilasjon designet for dem som sykler uansett vær. Ergonomisk formede ermer og elastisk materiale gir perfekt passform og optimal bevegelsesfrihet. Jakken har også overlappende ventilasjonsåpninger i armhulene og på baksiden, 360 graders reflekterende trykk og en silikonkant nederst på ryggen som holder jakken på plass. Jakken kan pakkes ned i sin egen lomme (glidelås) og får enkelt plass i lommen på sykkeltrøyen.
kr 899 kr 1 399
Carve X-trøya er for både terrengsyklister og frikjørere, designet for dager på stien eller i sykkelparken.

Det fukttransporterende og hurtigtørkende x-stretch-stoffet øker komforten og pusteevnen, og 3/4-ermene støtter bruken av albuebeskyttere.

Den har en helmasket kropp, mikrofiberlinseserviett og kommer i vanlig passform.
kr 799
Flow X-trøya er designet for dager på tur.

Den er laget av resirkulert, fukttransporterende og hurtigtørkende x-stretch-stoff, som gir komfort og pusteevne hele dagen.

Den har en mikrofiberlinseserviett, en brystlomme og kommer i normal passform.
kr 699
Trigger X Long Sleeve Jersey er designet for utholdende syklister og utforkjørere. Den består av et fukttransporterende og hurtigtørkende X-Stretch-materiale som øker komfort og pusteevne.

Den er komfortabel, men har fortsatt en smal passform og kombineres perfekt med Trigger-buksene og Carve Evo-shortsen.
kr 999
Den prisvinnende REFLECT360 jakken til sykling er verdens første til å bli designet med bruk av 100% reflekterende ytre skall. Med høy kvalitet leverer REFLECT360 jakken god kvalitet og utseende sm ser bra ut men den holder regnet ute. Den reflekterende kapasiteten av materiale hjelper andre medtrafikanter til å enkelt observere din posisjon når det er mørkt ute. REFLECT360 passer også vel så godt til å brukes på dagtid.

Proviz REFLECT360 har flere lufteventiler foran, bakre del av skuldre og under armene. Dette gjør at kroppstemperaturen reguleres bra. Ved å åpne fremre glidelås vil du oppnå gjennomlufting der luften vil gå inn via fronten og ut ved skuldre og ventilen bak. Om vinteren kan du lukke ventilene for å slippe kald luft og bruke de som lommer om nødvendig. Innvendig har jakken en brystlomme og stor nedre baklomme ved ryggen for å lagre eventuelt ekstra. Alle disse funksjonene gjør at jakken passer godt selv på de kaldeste dager.

Stoffet som brukes i REFLECT360 serien er svært teknisk. I dagslys får den en beskjeden grå farge. Om natten når jakken plukker opp en ekstra lyskilde vil du kunne se en forbløffende refleksjonsevne, som lys fra bil eller andre medtrafikanter.
kr 1 349