Du har ingen varer i handlekurven.

T-Skjorte

Filtre
elementer per side
LightWool T-shirt Logo er en myk t-skjorte som egner seg godt i sommerhalvåret, gjerne til aktiviteter som jakt, fiske, golf, fjelltur og til hverdags. Den har en litt løsere passform enn Aclima Classic t-shirt, rund hals og heat transfer logo på brystet og nederst på armen.
kr 699
Passer perfekt i sommerhalvåret til aktiviteter som løping, sykling og golf. Fungerer også perfekt som en myk og varm t-skjorte til hverdags.
kr 699
EN TRENINGSTANKTOPP DELVIS AV PARLEY OCEAN-PLAST.

En enkel muskeltank er alt du trenger når du går gjennom vektromsøkten.

Denne adidas-toppen er laget med fuktabsorberende AEROREADY for å holde deg tørr fra første benkpress til siste knebøy.

Den standard passformen og den runde halsen holder seg ute av veien mens du gjør arbeidet.
kr 399
EN TRENINGS-TANKTOPP LAGET DELVIS MED PARLEY OCEAN PLASTIC.

En enkel tanktopp er alt du trenger når du kjemper deg gjennom treningsøkten i vektrommet. Denne adidas-overdelen lages med fuktkontrollerende AEROREADY, som holder deg tørr fra første benkpress til siste knebøy. Normal passform og rund hals holder overdelen unna mens du jobber
kr 399
Super trenings t-skjorte fra Adidas til herre
kr 399
Super trenings t-skjorte fra Adidas til herre
kr 399
EN LETT LØPESINGLET MED STERK FARGEBLOKKING OG BADGE OF SPORT-LOGO.
Sett inn støtet mot den raskeste finishen i Own The Run Colorblock-singleten.

Den lages av fjærlett, mykt materiale som nesten ikke er der, og lar deg fokusere på løpeturen uten distraksjoner. Det vannabsorberende stoffet hjelper til med å holde på den tørre og komfortable følelsen på treningssenteret.
kr 399
Med denne løpesingleten fra adidas kommer du deg lynraskt ut av døren. Den er så lett at du nesten ikke kjenner at du har den på, så du kan ha full fokus fra det øyeblikket foten treffer fortauet. AEROREADY absorberer fuktighet og holder deg tørr hele veien frem
kr 349
EN LØPE-T-SKJORTE MED LUFTIGE MESH-PANELER OG IKONISKE 3-STRIPES.
Own The Run Colorblock-t-skjorten er her for å gi energi til løperutinen din, enten du setter en ny PB på sprinten eller jobber med lengre distanser.

Den iøyenfallende paletten er som et snev av endorfiner. Når du er ferdig, jobber mesh-panelet og det myke stoffet sammen for å skape den mest komfortable løpeturen din. adidas AEROREADY holder deg tørr med fukttransporterende og absorberende materialer.
kr 499