Du har ingen varer i handlekurven.

Tilbehør

Filtre
elementer per side
Nå kan du fortsette turen i styrtregnet uten at sekken eller innholdet blir vått.
Dette superlette regntrekket gjør jobben uten å ta opp plass.
kr 450
Regntrekk til Bergans sekk - XS
kr 160
Fulltaped pakksekk i friske farger. Innsiden av sekken er belagt med en lys film som gjør det lett å se hva du har. egnet å bruke til oppbevaring alene. eller som ekstra beskyttelse i sekk eller bag.
kr 140
En svært lett mappe ideel for oppbevaring og transport av din notebook eller nettbrett. Polstret med EVA skum, for ultimat beskyttelse. Glidelås i kortenden, for enkel åpne lukke funksjon. Microfiber for hindrer riping.Ytterstoff i ripstop mad friske fager.
kr 249
Få mer ut av din Kånken-sekk med denne praktiske flaskelommen. Fremstilt av klassisk Vinylon med ramme av stål som glir inn i Kånkens sidelomme. Den har også skikkelig innstramning ved hjelp av en elastisk stropp øverst som holder innholdet på plass. Et flott tilbehør til favorittryggsekken når du trenger litt ekstra rom. Du kan også gjøre din Kånken mer personlig ved å kombinere de fargene du liker best.
kr 349
Ekstra vattering for Kånkens 25 mm vide skulderremmer for mer behagelig bæring med tung last. Festes med trykknapper og en klips i midten som holder remmene på plass.
kr 229
Ekstra vattering for Kånkens 25 mm vide skulderremmer for mer behagelig bæring med tung last. Festes med trykknapper og en klips i midten som holder remmene på plass.
kr 229
Smidig regntrekk med reflekterende logotrykk. Sydd i smidig PU-behandlet nylon med tapede sømmer. Produsert i vår sikkerhetsfarge UN Blue som gir optimal synlighet i alle typer vær og terreng. Kompresjon med elastikk nederst og snorjustering med glider. Regntrekket har også en hake som gjør snorjusteringen om til en bardun for å forhindre at det blåser bort med vinden. Integrert pakkepose med borrelås gjør at det alltid er tilgjengelig i sekken når du trenger det.

Oppdatert romsligere skjæring som passer til ryggsekker på 20-35 liter. Hvis du vet at du ofte ender opp med mye som henger utenpå sekken kan du eventuelt gå opp en størrelse for å få mer plass.

kr 349
Når været blir vått, sørger Poco-regntrekket for at den lille turkameraten din holder seg tørr. Regntrekket er laget av vanntette materialer og har gjennomsiktige vinduer så barnet kan se seg rundt.

Trekket har en størrelse som passer perfekt over Pocos innebygde solskjerm og beskytter både barnet og bæremeisen mot elementene.
kr 350