Du har ingen varer i handlekurven.

Øks

Filtre
elementer per side
Liten turøks som er perfekt for å lage opptenningsved og dele små kubber.

En liten turøks som er perfekt til å lage opptenningsved og for å dele opp småkubber. Skaftet er av glassfiber og har sklibelegg bakerst på skaftet. Sitter godt i hendene, også om den blir våt.

Skaftet er støpt rundt økshode i karbonstål. Dette gjør at øksen tåler mye. Øksen er kompakt og lett å ha i med seg i sekken. Beskyttelsesklips på eggen.
kr 449
Liten turøks, perfekt for å lage opptenningsved og dele små kubber. Glassfiber skaft, med sklibelegg bakerst på skaftet. Skaftet er støpt rundt økshode.

Dette er en liten turøks, perfekt for å lage opptenningsved og dele små kubber. Glassfiber skaft, med sklibelegg bakerst på skaftet. Øksen sitter godt i hendene, selv om den er våt. Skaftet er støpt rundt økshode.
kr 499
En praktisk og solid øks til leir- og villmarksliv. Fungerer utmerket til felling av mindre trær og til hugging av småved til bål, peis og ovn. Brukes av speidere, turgåere og hytteeiere over hele landet. Det relativt korte skaftet gjør øksen lett å bruke for de aller fleste. Øksen kommer med lærbeskytter som beskytter eggen og gjør den lett å frakte med seg.
kr 569
Vikingøksen er en vakker og utmerket turøks som tar liten plass i sekken og egner seg til mange formål. Perfekt som gave. Lettmontert lærslire følger med for god beskyttelse.
kr 799
God turøks med slire som gir god beskyttelse under oppbevaring og transport.
kr 899