Du har ingen varer i handlekurven.

Øyo

Filtre
elementer per side
En mellomstor allround kniv med konslipt blad.

Dovre er en tradisjonell norsk turkniv som kan brukes til alt fra flisspikking til matlaging. Det litt kortere knivbladet har en nordisk konslip og er i premium stål.

Det solide skaftet i valnøttre er ergonomisk formet og ligger godt i hånden. Kniven har en fingerstopper for å sikre at man ikke skjærer seg og den ligger i en solid skinnslire.
kr 699
Praktisk grill- og stekesett med japansk kokkekniv og spadepinsett i flott filtmappe.
kr 799
Ut på tur kjøkkenkniver er et praktisk sett med Traingel Kokkekniv og Triangel Brødkniv i flott filtmappe.

Det er ikke bare hjemme på kjøkkenet man har behov for gode kokkeleringskniver. Har man ambisjoner om å enkelt tilberede et godt måltid ved bålet, da er Duo ut på tur perfekt.

Settet inneholder både en japansk kokkekniv og en brødkniv. Knivbladene er i premium stål og skaftene i vokset eik. Knivene ligger i en filtmappe som er perfekt for oppbevaring i sekken og ellers når knivene ikke er i bruk.
kr 1 159
Falketind er en solid allroundkniv laget for å tåle røff bruk. Kniven fikk super anmeldelse i bladet Jakt i april 2020 OG I Villmarksliv nr. 12/ 2021.

Knivbladet er i oksidert eksklusivt stål som gjør at den holder seg skarp lenge og er enkel å slipe opp. Kniven har gjennomgående tange for god ballanse og styrke. Skaftet er godt å holde i og er laget av slitesterkt micarta. Kommer med sort skinnslire med justerbar beltestropp for trygg og praktisk oppbevaring av kniven.
kr 1 599
Femunden slirekniv er en nasjonalromantisk og slitesterk turkniv.
kr 1 649
Den perfekte turkniven til junior. Din neste kniv når du vokser fra speiderkniven.

Geilo junior slirekniv er det naturlige valget av kniv når man har vokst fra speiderkniven eller bare ønsker en litt mindre kniv. Geilo junior er god til spikking av bålflis, pølsepinner og andre oppgaver som krever en skarp turkniv. Knivbladet som er kon- og hulslipt er smidd i et premium stål. Kniven holder seg skarp lenge og er lett å slipe opp.

Det at knivbladet og skaftet i oliventre er mindre enn på de andre knivene gjør at den er god å holde for små hender. En fingerstopper bidrar også til et godt og sikkert grep. Kniven ligger i en petroleumsblå lærslire med knapp for sikker oppbevaring.
kr 569
Geilo er en super turkniv for jegere og friluftsfolk.
kr 679
Øyo knivsliper er det enkleste og mest geniale slipeverktøyet Øyo har klart å finne i de 100 årene vi har produsert kniver.
kr 349
Sorter etter Clear All