Du har ingen varer i handlekurven.

Øyo

Filtre
elementer per side
En mellomstor allround kniv med konslipt blad.

Dovre er en tradisjonell norsk turkniv som kan brukes til alt fra flisspikking til matlaging. Det litt kortere knivbladet har en nordisk konslip og er i premium stål.

Det solide skaftet i valnøttre er ergonomisk formet og ligger godt i hånden. Kniven har en fingerstopper for å sikre at man ikke skjærer seg og den ligger i en solid skinnslire.
kr 699
Praktisk grill- og stekesett med japansk kokkekniv og spadepinsett i flott filtmappe.
kr 799
Falketind er en solid allroundkniv laget for å tåle røff bruk. Kniven fikk super anmeldelse i bladet Jakt i april 2020 OG I Villmarksliv nr. 12/ 2021.

Knivbladet er i oksidert eksklusivt stål som gjør at den holder seg skarp lenge og er enkel å slipe opp. Kniven har gjennomgående tange for god ballanse og styrke. Skaftet er godt å holde i og er laget av slitesterkt micarta. Kommer med sort skinnslire med justerbar beltestropp for trygg og praktisk oppbevaring av kniven.
kr 1 599
Femunden slirekniv er en nasjonalromantisk og slitesterk turkniv.
kr 1 799
Den perfekte turkniven til junior. Din neste kniv når du vokser fra speiderkniven.

Geilo junior slirekniv er det naturlige valget av kniv når man har vokst fra speiderkniven eller bare ønsker en litt mindre kniv. Geilo junior er god til spikking av bålflis, pølsepinner og andre oppgaver som krever en skarp turkniv. Knivbladet som er kon- og hulslipt er smidd i et premium stål. Kniven holder seg skarp lenge og er lett å slipe opp.

Det at knivbladet og skaftet i oliventre er mindre enn på de andre knivene gjør at den er god å holde for små hender. En fingerstopper bidrar også til et godt og sikkert grep. Kniven ligger i en petroleumsblå lærslire med knapp for sikker oppbevaring.
kr 569
Geilo er en super turkniv for jegere og friluftsfolk.
kr 679
Foldekniv med DUO knivblad, til spretting og flåing av småvilt.

Gevir duo er en smart foldekniv som er god å ha med på småviltjakt. Den har to utfoldbare knivblad, ett for spretting og ett for flåing.

Skaftet er av gummi, det tåler en god vask og er ergonomisk utformet slik at det gir et godt grep selv når man er våt på hendene. Kniven har et gul/orange farget mønster som er lett gjenkjennelig når den ligger på bakken. Sliren er i grønn Cordura som lett kan vaskes ved behov.
kr 599
Hallingskarvet er en flott turkniv for jegere og friluftsfolk.
kr 799
Sorter etter Clear All