Du har ingen varer i handlekurven.

Alpin

Filtre
elementer per side
Dette er en allsidig alpinstøvel med god passform.

Det spesielle med denne støvelen er at den automatisk tilpasser seg foten din og fortsetter å tilpasse seg med tiden slik føttene alltid er komfortable og har god blodgjennomstrømning.

Alpinstøvlen har en sølv liner med 3M ™ Thinsulate ™ Isolasjon for å holde foten varm og responsive under alle forhold. De to overdimensjonerte spennene gjør støvelen lettere å sette på og ta av, mens ytelse og fot-hold forbli eksepsjonell.
kr 1 499 kr 3 500
Bliz Carver Small basert på storebroren Carver; med de samme høye ytelsesfunksjonene, bortsett fra at den er designet for å passe til mindre hoder.

Alpinbriller med ytre glass i uknuselig X-PC polykarbonat som er ti ganger mer holdbar enn plastikk-/glassbriller. Indre glass med antidugg behandling som effektivt eliminerer kondens og fuktighet på glasset - og sikrer optimal synlighet i alle forhold.

Perfekt passform med ansiktet og med hjelm gjennom 3-lags mykt skum, 50 mm hodestropp med silikon, justerbar stropp og justerbare side klips. Bliz-briller har et fleksibelt og enkelt system for enkel skifting av glass for forskjellige værforhold. Carver

Carver er tilgjengelig med kontrast-, speil- eller fler belagt objektiv. Passer de fleste hjelmer og fungerer også med vanlige briller under.
kr 479 kr 599
Liner Mirror er en rimelig modell med god ytelse. Du får komfortabel passform med 3-lagsskum og justerbar nakkestropp.

Liner Mirror har dobbel linse av god optisk kvalitet. Den ytre linsen er av uknuselig X PC med 100% UV-beskyttelse og indre linse i acetat som er anti-dugg-behandlet. Liner Mirror er et godt valg med full ramme for deg som interesserer deg for alpint og frikjøring.
kr 559 kr 699
Pixie er en rimelig modell med utmerket ytelse for våre minste venner. Komfortabel passform med 2-lags skum og justerbar stropp. Pixie har en enkelt linse med god optisk kvalitet.

Linsen er laget av X-PC med antiduggbehandling og har 100 % UV-beskyttelse. Pixie er det riktige valget med full ramme for alpint og frikjøring for barn.
kr 199 kr 249
Switch er den neste generasjonen skibriller. Switch lar deg tilpasse passform og luftstrøm mer enn noensinne. Justerbar luftstrøm og nesedel. Switch er utstyrt med unike NANOOPTICS™-linser uten brytningsfeil eller lysbrytning. NANOOPTICS™ - linsen som kombinerer de absolutt beste funksjonene i én linse for enestående sikte og klarhet. Alltid med 100% UV-beskyttelse.

Sidespennene er justerbare i tre posisjoner for å passe perfekt til hjelmen. Mykt trelagsskum med fleece for maksimal komfort og linser som er enkle å bytte ut. Silikonbehandlede stropper og OTG-tilpasset for dine vanlige briller. Perfekt for alpint og frikjøring. Switch er det beste valget når du ikke vil gå på kompromiss.
kr 1 439 kr 1 799
I skibakken skal det være fart, komfort og helst litt attitude. Er du enig? Ønsk Floz varmt velkommen! Skibriller med ekstremt god ytelse.

Floz har ventilerte, doble linser i en høy optisk kvalitet. Den ytre linsen er uknuselig med 100% UV-beskyttelse, laget i X-PC. Den indre linsen i acetat har en effektiv anti-dugg-behandling. 3-lags skum med fleece garanterer at de sitter godt, selv med vanlige briller under, takket være OTG-tilpasning.

Kjør så fort du kan, Floz sitter godt fast på hjelmen med en silikondekket stropp. Satser du på rå løp i alpint og frikjøring? Da er Floz modellen for deg.
kr 799 kr 999
Super alpin juniorsko med 4 spenner.

Passform er tilpasset juniorben, og flex'en ligger på 40.

En behagelig alpinsko som holder sikker, samtidig som man får en behagelig dag i bakken, hele dagen
kr 1 199 kr 1 949
Superkomfortabel damestøvel som er enkel å komme inn og ut av, et skall som gir gode kjøreegenskaper og en innerstøvel som sikrer fantastisk komfort hele dagen. Leveres med Supercomfort liner.
kr 1 699 kr 2 199
DS MX 70 W GW er en fin, sporty alpinstøvel til dame.

DS MX 70 W GW er en sporty og meget komfortabel støvel. Den er laget for å yte maksimalt sammen med moderne ski med rocker.

Den passer løpere som trenger god støtte og mye volum. Fantastisk passform ift pris, og kommer nå med GripWalk yttersåler for bedre komfort og sikkerhet. Leveres med TF innerstøvel.
kr 2 999
Sorter etter Clear All