Du har ingen varer i handlekurven.

Alpin Briller

Filtre
elementer per side
Flow Skibriller har lenge vært en av topmodellene i Bliz sin kolleksjon, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. En verdsatt og god modell for alpin skiidrett og frikjøring. Flow har både dobbel linse og bredt synsfelt i høy optisk kvalitet og ventilert ramme du trenger ikke bekymre deg for dugg og kondens.

Den ytre linsen er av uknuselig polykarbonat med 100% UV-beskyttelse indre linse i italiensk acetat. Den silikondekkede stroppen gjør at Flow sitter godt fast! Fleeceskum i tre lag gir høy komfort og du bruker dine vanlige briller under OTG-tilpasning. Med Flow kan du opprettholde høy hastighet i bakkene uten å savne noe.
kr 879 kr 1 099
Switch er den neste generasjonen skibriller. Switch lar deg tilpasse passform og luftstrøm mer enn noensinne. Justerbar luftstrøm og nesedel. Switch er utstyrt med unike NANOOPTICS™-linser uten brytningsfeil eller lysbrytning. NANOOPTICS™ - linsen som kombinerer de absolutt beste funksjonene i én linse for enestående sikte og klarhet. Alltid med 100% UV-beskyttelse.

Sidespennene er justerbare i tre posisjoner for å passe perfekt til hjelmen. Mykt trelagsskum med fleece for maksimal komfort og linser som er enkle å bytte ut. Silikonbehandlede stropper og OTG-tilpasset for dine vanlige briller. Perfekt for alpint og frikjøring. Switch er det beste valget når du ikke vil gå på kompromiss.
kr 1 439 kr 1 799
Daredevil er en juniorbrille fra Smith som kombinerer dobbelt glass og sprekt design. Modellen passer aldersgruppen 7 – 12 år og er enkel å bruke i kombinasjon med hjelm. Antidugg behandling sørger for at brillen fungerer optimalt selv under vanskelige forhold.
kr 399 kr 499
Rascal er brillen for de yngste i bakken. Spesielt utviklet for å sitte optimalt i kombinasjon med hjelm. Tøft design og morsomme farger sørger for at dette er en sikker vinner blant de minste – dobbelt glass.
kr 239 kr 299
Vouge goggle fra Smith. Designet til damene som ser etter en alpinbrille i litt mindre str. Modellen har ventilasjonssystem som forhindrer dugg kombinert med dobbelt glass. Antifog behandlet linse. Tykk foam på rammen sørger for at den passer de fleste ansikter og sitter utrolig bra i kombinasjon med hjelm.
kr 479 kr 599