Du har ingen varer i handlekurven.

Alpin Ski

Filtre
elementer per side
ASH CORE – Samme tremateriale som brukes i WC ski. gir fantastisk stabilitet og liv i skiene. FULL SIDEWALL– Sidevegger gjennom hele skiens lengde. gir perfekt kantgrep på alle underlag. FULL TITANAL LAYER – Titanal forsterkning i hele skienes lengde før økt stabilitet og suverent kantgrep. KONECT– Enkelt bindingssystem som er lett å montere og regulere. SPX 12 BLUE.
kr 6 500 kr 11 000
Den nye Ranger 102 slik som sin forgjenger er klar for alle utfordringer enten om det er lek i bakken eller ren pudderkjøring ute i terrenget, den ultimate skien som er med på notene uansett hva du har fore.
kr 6 160 kr 8 800
Den nye Ranger 102 slik som sin forgjenger er klar for alle utfordringer enten om det er lek i bakken eller ren pudderkjøring ute i terrenget, den ultimate skien som er med på notene uansett hva du har fore.
kr 6 160 kr 8 800
Denne pudderspesialisten er et must for alle eventyrlystne frikjørere der ute. Ranger 108 er en bred ski laget for å takle varierte forhold, men likevel en leken frikjøringsski.

Brede svinger i pudder er der den virkelig viser frem sin sterkeste, med poppel-/bøketrekonstruksjon, Shaped Ti og en Freeski Rocker er den klar for all slags moro. Nye tekniske finesser som Flex cut gjør at den er optimal i allrounder.
kr 7 000 kr 10 000
Disse jevne skiene har all teknologien en kvinnelig skiløper kan trenge for å begynne å carve hardere og få selvtillit fortere.

Med vår I-Beam-konstruksjon, Aspen Light-kjerne og Catch Free Rocker-profilen vår, vil de være der for å komme deg gjennom alt, fra de uventet bratte groomerne til ettermiddagens crud.

Gå inn i neste kapittel i skikarrieren din med Disruption 76 Alliance
kr 3 989 kr 5 699
Det kommer en tid for å gå ut av leielinjen og oppleve stoltheten over eierskap med ditt helt eget par ski.
Disse glatte, allsidige skiene har all teknologien du trenger, med vår I-Beam-konstruksjon og Catch Free Rocker-profil. Gå ut av kaninbakken og utvide horisonten din med Disruption 76X.
kr 3 600 kr 5 699
K2 Dreamweaver er markedets mest populære twintipski for jenter. Skiene har en myk trekjerne med glassfiber som gir økt holdbarhet og lang levetid. Både framski og bakski har en liten Rocker som gir en leken og lettsvingt ski og har nok innsving til at junior kan øve på skjærende svinger i bakken. Dette er en perfekt ski for lek og moro, og starten på det som vil bli et liv med mange gode skiopplevelser.
kr 2 868 kr 4 098
Mindbender 108Ti leverer i alle hastigheter under alle forhold. Lang svingradius, All-Terrain Rocker-profil og Titanal Y-Beam-konstruksjon jobber sammen for å skape en stabil, jevn freeride-ski som ønsker å bli presset. Enten snøen er myk, fast, klumpete eller alt det ovennevnte, er du klar til å "gønne på".

Kan også leveres med Tec binding hvis ønskelig.

Ta event. kontakt først.
kr 6 500 kr 9 998
Mindbender 90C utnytter den samme patentsøkte Spectral Braid-teknologien som er omtalt i noen av sine bredere brødre, og gir presis vridningsstivhet med en høy energi-stemning.

Ideell for lettere skiløpere eller de som ikke trenger stabiliteten og stivheten til en metallaminatski, og Mindbender 90Cs Aspen Feneer-kjerne og All-Terrain Rocker-profil gir en morsom, livlig tur hvor som helst på bakken.
kr 7 898
Sorter etter Clear All