Du har ingen varer i handlekurven.

Alpinski Senior

Filtre
elementer per side
ASH CORE – Samme tremateriale som brukes i WC ski. gir fantastisk stabilitet og liv i skiene. FULL SIDEWALL– Sidevegger gjennom hele skiens lengde. gir perfekt kantgrep på alle underlag. FULL TITANAL LAYER – Titanal forsterkning i hele skienes lengde før økt stabilitet og suverent kantgrep. KONECT– Enkelt bindingssystem som er lett å montere og regulere. SPX 12 BLUE.
kr 6 500 kr 11 000
Disse jevne skiene har all teknologien en kvinnelig skiløper kan trenge for å begynne å carve hardere og få selvtillit fortere.

Med vår I-Beam-konstruksjon, Aspen Light-kjerne og Catch Free Rocker-profilen vår, vil de være der for å komme deg gjennom alt, fra de uventet bratte groomerne til ettermiddagens crud.

Gå inn i neste kapittel i skikarrieren din med Disruption 76 Alliance
kr 3 989 kr 5 699
Det kommer en tid for å gå ut av leielinjen og oppleve stoltheten over eierskap med ditt helt eget par ski.
Disse glatte, allsidige skiene har all teknologien du trenger, med vår I-Beam-konstruksjon og Catch Free Rocker-profil. Gå ut av kaninbakken og utvide horisonten din med Disruption 76X.
kr 3 989 kr 5 699
Mindbender 90C utnytter den samme patentsøkte Spectral Braid-teknologien som er omtalt i noen av sine bredere brødre, og gir presis vridningsstivhet med en høy energi-stemning.

Ideell for lettere skiløpere eller de som ikke trenger stabiliteten og stivheten til en metallaminatski, og Mindbender 90Cs Aspen Feneer-kjerne og All-Terrain Rocker-profil gir en morsom, livlig tur hvor som helst på bakken.
kr 7 898
K2 Disruption 75 Alliance-skiene er et fantastisk alternativ for nybegynnere til middels nivå damer som er lei av å leie og ønsker å få sine egne par ski.

En komposittkjerne gjør ting lettere og gir en tilgivende fleksibilitet, noe som gjør den til en perfekt konstruksjon for de som fortsatt lærer å få skiene på kant.

Rockereprofilen og hybridsideveggene fungerer unisont for å gi deg øyeblikkelig grep til snøen med ekstra manøvrerbarhet for å gjøre det lettere å kjøre på kant samtidig som du perfeksjonerer teknikken din.
kr 3 499 kr 4 999
K2 Disruption 76 W er den ultimate skien for jentene i bakken.

God innsving og Hybritech sidekant gjør skiopplevelsen fullkommen. Stabil og lettkjørt i lav til middels hastighet.

Leveres med Marker ER3 10 binding.
(Kan enkelt flyttes på en ferdig montert plate på skia).
kr 4 499 kr 5 699
Det kommer en tid for å oppgradere skiene og oppleve stoltheten over eierskap til ditt eget par ski.
Disruption 76X er det perfekte stedet å starte.

Disse jevne, allsidige alpinskiene har all teknologien du trenger for å skjære deg ned bakken.

Med K2 I-Beam-konstruksjon og Catch Free Rocker-profilen vår (for uanstrengt svinging), vil du kunne forlate lille bakken og utvide horisonten din med Disruption 76X.
kr 4 500 kr 5 999
Å ha høyteknologiske eldre søsken har sine fordeler. Disruption 78C drar nytte av hånd-ned-teknologi som gjør at vi kan pakke inn funksjoner som gjør andre ski i denne prisklassen til skamme. En tilnærmet midjebredde og den lette smidigheten til vår karbon I-Beam-konstruksjon skaper en allsidig ski som lar deg henge med det beste.

Kommer levert med Marker sin M3 11 Compact binding. Denne bindingen er GripWalk kompatibel.

Din 3-11
kr 5 499 kr 6 999
Super ski for carving-entusiaster, for kjøring i preparerte løyper. Moderne teknologi gir en stabil og dynamisk ski, med kjerne av bøk og titanal.

Carve K-skiene med NX 12 Konect GW-bindinger er beregnet for løypekjøring for carving-entusiaster.Svingradiusen er for de som liker å variere mellom korte raske svinger og lange storslalåmsvinger.Med kjerne av bøketre med titanalforsterkning får du uovertruffen stabilitet og vibrasjonsdempende ski i mer isete terreng.

Et ekstra lag glassfiber sikrer perfekt stabilitet og dynamisk kontroll i svinger og linjevalg.Integrerte Look®NX 12 Konect GW-bindinger medfølger.
kr 8 000
Sorter etter Clear All