Du har ingen varer i handlekurven.

Alpinsko Junior

Filtre
elementer per side
Super alpin juniorsko med 4 spenner.

Passform er tilpasset juniorben, og flex'en ligger på 40.

En behagelig alpinsko som holder sikker, samtidig som man får en behagelig dag i bakken, hele dagen
kr 1 199 kr 1 949
Gaia 2 er en flott alpinstøvel til barn.

Green Gaia 2 er markedets beste 2-spente jentestøvel. Den er produsert av 100% resirkulerte materialer. Myk fleks, god passform og en varm, myk innerstøvel sørger for at barna trives ute i snøen fra morgen til kveld. Leveres nå med GripWalk yttersåle!
kr 1 599
Green Menace 4 er en flott alpinstøvel til barn produsert av 100% resirkulerte materialer.

Green Menace 2 er markedets beste 2-spente barnestøvel. Den er produsert av 100% resirkulerte materialer. Myk fleks, god passform og en varm, myk innerstøvel sørger for at barna trives ute i snøen fra morgen til kveld. Leveres nå med GripWalk yttersåle!
kr 1 599
Menace 2 er markedets beste 2-spente barnestøvel. Myk fleks, god passform og en varm, myk innerstøvel sørger for at barna trives ute i snøen fra morgen til kveld.
kr 1 499
God flex-støvel for juniorer, for bruk på hele fjellet. Støvelen gir en perfekt blanding av komfort og ytelse for skikjørere i alder 10 år og nedover.

RSJ 60 er en god støvel for barn som skal utvikle skikjøringen sin i preparerte løyper og litt løssnø. Støvelen er konstruert for målgruppen, med høy komfort, god varme og likevel gode ytelser.Konstruert for at junioren skal ha gode dager i bakken og ha lyst til å utvikle seg på ski.

Spennene av aluminium er designet slik at det skal være mulig for barnet selv å håndtere dem.
kr 1 800