Du har ingen varer i handlekurven.

Alpinsko Voksen

Filtre
elementer per side
Dette er en allsidig alpinstøvel med god passform.

Det spesielle med denne støvelen er at den automatisk tilpasser seg foten din og fortsetter å tilpasse seg med tiden slik føttene alltid er komfortable og har god blodgjennomstrømning.

Alpinstøvlen har en sølv liner med 3M ™ Thinsulate ™ Isolasjon for å holde foten varm og responsive under alle forhold. De to overdimensjonerte spennene gjør støvelen lettere å sette på og ta av, mens ytelse og fot-hold forbli eksepsjonell.
kr 2 450 kr 3 500
Avanti MX 65 er en varm og komfortabel alpinstøvel til dame.
kr 1 399 kr 1 999
Superkomfortabel damestøvel som er enkel å komme inn og ut av, et skall som gir gode kjøreegenskaper og en innerstøvel som sikrer fantastisk komfort hele dagen. Leveres med Supercomfort liner.
kr 1 499 kr 1 999
Superkomfortabel damestøvel som er enkel å komme inn og ut av, et skall som gir gode kjøreegenskaper og en innerstøvel som sikrer fantastisk komfort hele dagen. Leveres med Supercomfort liner.
kr 1 539 kr 2 199
Superkomfortabel støvel som er enkel å komme inn og ut av, et skall som gir gode kjøreegenskaper og en innerstøvel som sikrer fantastisk komfort hele dagen. Leveres med Supercomfort liner.
kr 1 539 kr 2 199
Jakk er en twintip- og frikjøringsstøvel til de yngre og lettere løperne. Cabrio design gir fantastisk demping i landinger, og støvelen har en nøytral stå-posisjon som gir løperen full kontroll i parken.
kr 2 099 kr 2 999
Lupo AX 90 gir deg det beste fra to verdener. Rå kjøreegenskaper kombinert med fantastisk komfort og demping. Samtidig får du vekt og gå-utslag som du bare finner på toppturstøvler. Lupo AX har en breiere og mer komfortabel lest som passer de fleste føtter. Hele 67 grader utslag når tungen, som har hurtigkobling, er tatt ut. Dette selv om den midterste spennen er strammet slik at du får optimalt hælgrep og slipper gnagsår. Støvelen har det unike 3-delte cabriodesignet, noe som gir en utrolig harmonisk og balansert støvel som absorberer underlaget og er tilgivende. Superlett cuff med glassfiberforsterkning, kombinert med skall i IRFRAN, gir lav vekt. Støvelen har en helt ny IF EVA innerstøvel som er perforert og har en membran som gir gode pusteegenskaper. GripWalk sålen er utskiftbar, og kan erstattes med vanlig alpinsåle.
kr 3 499 kr 4 999
RS 130 Wide har Langes nye Control Fit teknologi og en noe bredere 100 mm bred lest gjør at denne støvelen er den perfekte kombinasjonen mellom kraftoverføring og kompromissløs komfort for erfarne skikjørere. En naturlig stilling passer godt til den mer oppreiste moderne skikjøreren. Fire aluminiums spenner og en bred stropp gir god støtte og enda bedre kraftoverføring
kr 4 549 kr 6 499
Lange RX dameserien kommer med lestbredder mellom 97mm (Low Volume) og 100mm. Den klassiske 100mm lesten har blitt bredere og mer romslig enn tidligere for å øke komforten av en high performance alpinstøvel.

Serien kjennetegnes med gode kjøreegnskaper men også god komfort samt et mer kommersielt design. Det som skiller damestøvlene fra unisex modellene i RX serien er forksjellige plasttyper og innerstøvler med mer komfort og varme på damemodellene.
kr 3 150 kr 4 500
Sorter etter Clear All