Du har ingen varer i handlekurven.

Alpinsko Voksen

Filtre
elementer per side
Dette er en allsidig alpinstøvel med god passform.

Det spesielle med denne støvelen er at den automatisk tilpasser seg foten din og fortsetter å tilpasse seg med tiden slik føttene alltid er komfortable og har god blodgjennomstrømning.

Alpinstøvlen har en sølv liner med 3M ™ Thinsulate ™ Isolasjon for å holde foten varm og responsive under alle forhold. De to overdimensjonerte spennene gjør støvelen lettere å sette på og ta av, mens ytelse og fot-hold forbli eksepsjonell.
kr 1 499 kr 3 500
Superkomfortabel damestøvel som er enkel å komme inn og ut av, et skall som gir gode kjøreegenskaper og en innerstøvel som sikrer fantastisk komfort hele dagen. Leveres med Supercomfort liner.
kr 1 699 kr 2 199
DS MX 70 W GW er en fin, sporty alpinstøvel til dame.

DS MX 70 W GW er en sporty og meget komfortabel støvel. Den er laget for å yte maksimalt sammen med moderne ski med rocker.

Den passer løpere som trenger god støtte og mye volum. Fantastisk passform ift pris, og kommer nå med GripWalk yttersåler for bedre komfort og sikkerhet. Leveres med TF innerstøvel.
kr 2 999
Superkomfortabel støvel som er enkel å komme inn og ut av, et skall som gir gode kjøreegenskaper og en innerstøvel som sikrer fantastisk komfort hele dagen. Leveres med Supercomfort liner.
kr 1 649 kr 2 199
Panterra 75W er en topp allmountainstøvel til dame. Panterra 75W er en meget allsidig allmountainstøvel til dame.

Den passer like godt i bakken som den gjør off-piste. Cabriodesign gir god demping og dynamisk fleks.

Varm og god innerstøvel, og gå-funksjon i skallet. Støvelen er lett i vekt, og leveres med GripWalksåler for ekstra sikkerhet og komfort.
kr 3 999
Myk og komfortabel freestylestøvel. Romslig freestylestøvel med myk og komfy lest.

K2 fører arven fra Full Tilt videre med sin nye FL3X serie.Med Method får du alle fordelene med FL3X-serien slik som progressiv flex, varm og behagelig innerstøvel, lav egenvekt, bred og komfortabel lest og utskiftbare metallspenner, men til en noe billigere penge.Innerstøvelen kan varmes opp i ovn hos forhandler. I støvelens front er tåboksen gjort bredere for å gjøre det ekstra komfortabelt både generelt og i harde landinger.
kr 2 999 kr 3 999
Allsidig jibestøvel med progrssiv fleks og Intuition innerstøvel.

En perfekt støvel for en fullblods parkkjører så vel som en som har hele anlegget som sin lekeplass. Som med Method får du her selvsagt progressiv flex, varm og behagelig innerstøvel, lav egenvekt, bred og komfortabel lest og utskiftbare metallspenner. Method Pro byr på en vesentlig oppgradert innerstøvel i form av Intuition Wrap, samt en støtdempende gummisåle mellom skallet og innerstøvelen.

Dette for å absorbere slag og harde landinger. Den oppgraderte Intuition Performer Wrap innerstøvelen består av materiale med lukkede celler som former seg etter foten gjennom kroppsvarme, eller det kan bli varmet opp med en Intuition varmer/ovn av butikkpersonell for en 100% tilpasning og perfekt passform allerede fra første tur.

Skallet har en 102mm lestbredde som er kommersiell og passer de fleste fortbredde, slik at flere skikjørere skal ha muligheten til å oppleve gleden av en lettvekts "3-piece"" alpinstøvel.
kr 3 300 kr 4 499
RS 130 Wide har Langes nye Control Fit teknologi og en noe bredere 100 mm bred lest gjør at denne støvelen er den perfekte kombinasjonen mellom kraftoverføring og kompromissløs komfort for erfarne skikjørere. En naturlig stilling passer godt til den mer oppreiste moderne skikjøreren. Fire aluminiums spenner og en bred stropp gir god støtte og enda bedre kraftoverføring
kr 6 499
Alpinstøvel med mye stivhet, topp ytelse og god kontroll. Medium volum på skall og mansjett (MV) gir topp komfort gjennom hele dagen.

Hi-Speed 120 MV er konstruert for drevne skikjørere som liker høy fart og krevende løyper. Passformen har medium volum i tåboksen, med medium støvelskall og mansjett.

Støvelen gir maksimal energioverføring og høyhastighetskontroll gjennom hver sving.Støvelen kan også tilpasses personlig, på de aller fleste måter. Både vinkler og innerstøvel kan tilpasses til akkurat din fot.

Dette er en ordentlig god fartsstøvel for hard core-kjørere.
kr 6 000
Sorter etter Clear All