Du har ingen varer i handlekurven.

Arendal Tennisklubb

Filtre
elementer per side

Utforsk Wilson M Team Seamless Polo 2.0 Cl, en del av Wilsons kleskolleksjon for teamspillere som er utviklet for å kombinere sportslig funksjonalitet med stil. Dette poloskjortet er perfekt for både trenings- og konkurransesituasjoner, takket være sin høye kvalitet og fleksibilitet.


Med en regulær passform og rund hals, tilbyr dette skjortet komfort og bevegelighetsfrihet under alle aktiviteter. Laget av 100% polyamid, er materialet naturlig lettvektig, noe som bidrar til en behagelig opplevelse ved bruk. Den utmerkede pusteevnen i stoffet sørger for effektiv avviking av fukt og varme fra kroppen, noe som hjelper med å regulere kroppstemperaturen og holder deg kjølig og tørr selv under intense treningsøkter.

kr 550

Møt Wilson Yb Youth Unisex Team Perf Tee Cl Junior, en nøkkelkomponent i Wilsons kleskolleksjon for unge. Denne unisex T-skjorten for juniorer er designet for å møte de høye kravene til unge idrettsutøvere, kombinerer høy ytelse med eksepsjonell stil og komfort.


T-skjorten er laget av høykvalitets materialer som sikrer både fleksibilitet og komfort under bruk. Dette gjør den ideell for alt fra daglig trening til konkurranser. Med en regulær passform og klassisk rund hals, tilbyr denne T-skjorten en tidløs stil som passer godt både på og utenfor banen.


Wilson's Team-kleslinje er kjent for sine prestasjonsorienterte klær som benytter avanserte materialer og teknologier for å forbedre komfort og holdbarhet, noe som gjør denne T-skjorten til et smart valg for aktive barn.

kr 260

Introduserer Wilson Yb Youth Team Short 5, en del av Wilsons sportskleskolleksjon for unge gutter. Disse korte shortsen er designet med fokus på komfort og ytelse, noe som gjør dem til et ideelt valg for unge idrettsutøvere som er aktive og stadig i bevegelse.


Laget av 88% polyester og 12% elastan, tilbyr disse shortsen enestående fleksibilitet og komfort. Den elastiske linningen sikrer en god og justerbar passform som tilpasser seg unge utøveres bevegelser. Materialets fukttransporterende og hurtigtørkende egenskaper holder bæreren tørr og komfortabel, selv under de mest intense treningsøktene eller sportsaktivitetene.

kr 430

Møt Wilson W Team Flat Front Skirt, en del av Wilsons Play On-kleskolleksjon, designet for den aktive og stilbevisste kvinne. Dette sporty plagget er laget av høykvalitets materialer som sikrer både fleksibilitet og komfort under enhver aktivitet.


Med et elastisk midjebånd tilpasser denne skjørtet seg enkelt til din kroppsform, og gir en sikker og behagelig passform. Det er perfekt for alt fra tennisbanen til en aktiv dag i parken. Skjørtets elegante og flate front gir et stilrent utseende, mens den funksjonelle designen opprettholder høy ytelse og komfort.


Play-kolleksjonen er kjent for sine sporty design og avslappede stiler, laget av svettavvisende og lette materialer. Disse egenskapene sørger for at du holder deg tørr og avkjølt, uansett hvor aktiv du er gjennom dagen.

kr 490

Oppdag Wilson W Team Polo Classic, en tidløs tennispolo designet spesielt for damer. Denne elegante polo-skjorten er perfekt for enhver tennisentusiast som verdsetter både stil og ytelse. Laget i teknisk materiale, gir denne polo-skjorten deg den komfort og funksjonalitet du trenger for å prestere på banen.


Med sin kvinnelige passform og behagelige materiale, er denne polo-skjorten både flatterende og funksjonell. Den er ideell for bruk gjennom hele året, uansett sesong, takket være dens allsidige design og høykvalitets stoff som holder deg kjølig og komfortabel under spill.

kr 550
Team II 7" shorts gir enkel fjerning av baller fra lommene, fleksibel justerbarhet og et rent utseende på banen.
kr 280 kr 350

Utforsk Wilson M Team Short 7", en del av Wilsons kleskolleksjon for lagidrett, designet for å gi både fleksibilitet og stil. Disse sportsshortsene er laget av høykvalitetsmaterialer, og er perfekte for spillere som trenger klær som holder tritt med deres aktive livsstil.


Shortsene har en elastisk midjebånd som sikrer en behagelig og sikker passform under alle aktiviteter. Laget av 88% polyester og 12% elastan, kombinerer dette materialet holdbarhet med elastisitet, noe som gjør shortsen ideell for både trenings- og konkurransesituasjoner. Stoffet har også fukttransporterende og hurtigtørkende egenskaper, som holder deg tørr og komfortabel under intense treningsøkter.

kr 490

Introduserer Wilson W Team Short, en del av Wilsons Ellyn kleskolleksjon. Denne sportsshorts er utformet for å gi en optimal blanding av stil og funksjonalitet, perfekt for den aktive kvinnen. Laget av høykvalitets materialer, er disse shortsen både fleksible og komfortable, noe som gjør dem ideelle for en rekke sportslige aktiviteter.


Med en elastisk midjebånd, tilbyr shortsen en sikker og justerbar passform som holder seg på plass under alle bevegelser. Denne funksjonen, kombinert med sneldrogende stoffer, sikrer at du forblir komfortabel og tørr gjennom hele treningsøkten eller spillet. Stoffene er også myke mot huden, noe som gjør disse shortsen til et ypperlig valg for lengre perioder med aktivitet.

kr 490

Introduserer Wilson W Team Pleated Skirt, et stilig tillegg til Wilsons kleskolleksjon for kvinner. Denne sportsskjørtet kombinerer høy funksjonalitet med et elegant utseende, perfekt for den aktive kvinnen som også setter pris på stil.


Skjørtet er laget av høykvalitets materialer som garanterer både fleksibilitet og komfort under bevegelse. Med et elastisk midjebånd tilpasser skjørtet seg komfortabelt til din form og gir en sikker passform gjennom hele dagen.


Limitless-kolleksjonen, som dette skjørtet er en del av, er kjent for sine stilsikre design. Laget av lette og svetteavvisende stoffer, sikrer skjørtet at du forblir tørr og kjølig, selv under de mest intensive treningsøktene.

kr 490