Du har ingen varer i handlekurven.

Asics

Filtre
elementer per side
2 pack teknisk løpesokk designet for effektiv fukt transportasjon med dempende paneler som sammen gjør det komfortabel på løpesturen samtidig som du blir mindre svett på beina!
kr 100
Designet med effektive fuktighetsregulerende egenskaper, har 2pk cushioning sock polstrede paneler, samt effektive fuktighetskontrollegenskaper for å holde føttene kjølige.
kr 120
2PPK CUSHIONING SOCK er designet med fukt transportering i tankene, og har polstrede paneler for ekstra komfort.

Sokkene har også god lufting for å holde føttene kjølige når du svetter.
kr 100
Nå løpemålet ditt med Asics 2 pack løpesokker!

Lette, pustende og tekniske sokker i unisex design.
kr 120
Basic Gloves-hanskene er perfekte for de som liker å løpe i kaldt vær. Med en myk følelse å ta på, kan du løpe så lenge du vil uten å være redd for kalde hender.
kr 200
GEL-CUMULUS ™ 22 er et fantastisk valg for nøytrale løpere som ønsker en myk og fleksibel sko med god passform. Denne oppdateringen har en mesh i overdelen som kombineres med en sømløs 3D-utskriftskonstruksjon. Dette er for å forbedre støtte og komfort rundt hele foten.

FLYTEFOAM ™ -teknologien i mellomsålen er mykere enn forrige versjon for å fremme en mykere følelse. Skoen har samtidig en meget stabil følelse som holder ankelen på plass mil etter mil.

Til slutt har en slitesterk AHAR ™ yttersåle av gummi blitt plassert i viktige kontaktområder for å hjelpe GEL-CUMULUS ™ 22-skoen med å stå imot alle utfordringer mil etter mil, etter mil..
kr 799 kr 1 500
GEL-CUMULUS® 23-skoen fokuserer på å gi deg en enda jevnere og mykere løpetur mens den henter inspirasjon fra kumulusskyer.

Den nye utgaven av Cumulus gir deg en enda mykere følelse, med ny meshoverdelen strategisk støtte i målrettede områder, samtidig som fibrene er mer åpne for å forbedre pusteevnen. I tillegg er skoens overdel laget av resirkulerte materialer for å redusere avfall og karbonutslipp.

Til slutt er en mykere GEL® -pute plassert under hælen for å forbedre dempingen, mens FLYTEFOAM® -mellomsålematerialet bidrar til å skape en jevnere tur med god støtte.
kr 999 kr 1 500
GEL-CUMULUS ™ 23 G-TX-skoen hjelper deg med å fokusere på avstanden fremover når du beveger deg mot ditt personlige beste. Det er en løpesko med høy løpsglede som er designet for å gjøre skrittet jevnere og humøret ditt lysere.

Denne skoens kombinasjon av GORE-TEX ™ -teknologi og konstruert mesh hjelper til med å avvise vann mens føttene holdes tørre og komfortable.
kr 1 190 kr 1 700
Sorter etter Clear All