Du har ingen varer i handlekurven.

Asics

Filtre
elementer per side
Designet med effektive fuktighetsregulerende egenskaper, har 2pk cushioning sock polstrede paneler, samt effektive fuktighetskontrollegenskaper for å holde føttene kjølige.
kr 130
Basic Gloves-hanskene er perfekte for de som liker å løpe i kaldt vær. Med en myk følelse å ta på, kan du løpe så lenge du vil uten å være redd for kalde hender.
kr 140 kr 200
GEL-CUMULUS® 23-skoen fokuserer på å gi deg en enda jevnere og mykere løpetur mens den henter inspirasjon fra kumulusskyer.

Den nye utgaven av Cumulus gir deg en enda mykere følelse, med ny meshoverdelen strategisk støtte i målrettede områder, samtidig som fibrene er mer åpne for å forbedre pusteevnen. I tillegg er skoens overdel laget av resirkulerte materialer for å redusere avfall og karbonutslipp.

Til slutt er en mykere GEL® -pute plassert under hælen for å forbedre dempingen, mens FLYTEFOAM® -mellomsålematerialet bidrar til å skape en jevnere tur med god støtte.
kr 750 kr 1 500
Skoen GEL-CUMULUS™ 24 GTX er en allsidig og hverdagslig løpesko for ulike løpere som vil dekke flere distanser. Fra overdelen til skummet i underfoten har denne skoen en mykere følelse og er mer responsiv.

Med GORE-TEX™-panel på mesh-overdelen, hindrer denne skoen at regn og snø kommer inn i skoen. For å forbedre komforten har overdelen en forbedret helpassform.

Den konstruerte meshen forbedrer pusteevnen for å avkjøle føttene dine på løpeturen. Denne myke distansejoggeskoen er også oppdatert med FLYTEFOAM™ Blast-demping. Den holder skoen lett mens den skaper en mykere landing og en mer energisk tåsats.
kr 1 350 kr 1 800

Introduserer Asics GEL-CUMULUS 25: En sko som omslutter føttene dine i enestående mykhet for hver løpetur. Denne nøytrale løpeskoen er skapt for daglig trening og passer perfekt til et bredt spekter av løpedistanser og treningsformer.

Med den nyeste PureGEL-teknologien og FF BLAST PLUS-dempingen i midtsålen, tilbyr GEL-CUMULUS 25 myke landinger og en kraftfull energiretur ved tåsats, forbedrende din trening på alle underlag. Denne veisikre skoen kombinerer funksjonalitet med bærekraft, og er designet for å ta treningen din til nye høyder samtidig som den tar vare på planeten.

kr 1 700

Gel-Cumulus 25 GTX: En nøytral joggesko for hverdagsbruk, designet for optimal komfort og beskyttelse mot elementene.

kr 1 800

Gel-Cumulus 25 GTX: En nøytral joggesko for hverdagsbruk, designet for optimal komfort og beskyttelse mot elementene.

kr 1 800
Opplev en mykere følelse under foten med GEL-CUMULUS™ 25-skoen. Denne nøytrale joggeskoen til hverdagsbruk er anvendelig for mange forskjellige løpedistanser og treningstyper.

Vi har oppdatert midtsålen med vår nye PureGEL™-teknologi og FF BLAST™ PLUS-demping. Disse materialene gir mykere landinger og en mer energisk tåsats når du trener.
kr 1 275 kr 1 700
Sorter etter Clear All