Du har ingen varer i handlekurven.

Atlas

Filtre
elementer per side
Gi ungene en kjempe fin opplevelse på snøen, Atlas Mini truga passer for barn 3-7 år.
kr 899
Dette er den ultimate truga som takler alle forhold. Med Montane får du mye for pengene og truga kan brukes av alle. ung som gammel. Montane er meget sidestabil og lett å styre.

Dette fører til bedre kontroll og balanse. Bindingsopphenget (SLS) er unikt og reduserer belastning på ankel når man går bratt og skrått. Skrape stegjern sikrer godt grep på all type underlag.
kr 2 199 kr 2 999
Nyhet! - en oppgradering av testvinneren Spindrift/Apex. Dette er truga som takler alle forhold. Det er pigger langs hele ramma som gir et fantastisk grep. Truga har fått en 90 graders binding som gjør at truga ikke kaster snø når man går. Den har beholdt Z strammingen på bindingen. Ranger BC har en flat pack binding så man kan legge trugene kopp i kopp. Trugene tar dermed minimal plass i sekken. Dette blir det nye flaggskipet til Atlas. Ei fantastisk truge til en hyggelig pris. Passer fjellsko fra størrelse 40 til 47.
kr 2 799 kr 3 499
Nyhet! - en oppgradering av testvinneren Spindrift/Apex. Dette er truga som takler alle forhold. Det er pigger langs hele ramma som gir et fantastisk grep. Truga har fått en 90 graders binding som gjør at truga ikke kaster snø når man går. Den har beholdt Z strammingen på bindingen. Ranger BC har en flat pack binding så man kan legge trugene kopp i kopp. Trugene tar dermed minimal plass i sekken. Dette blir det nye flaggskipet til Atlas. Ei fantastisk truge til en hyggelig pris. Passer fjellsko fra størrelse 37 til 41.
kr 2 799 kr 3 499
Rendezvous serien er en god og billig hyttetruge. Med det nye bindingssystem LRS –Light-Ride™ Suspension (LRS) gir truga full 180 graders rotasjonsfrihet. Dette betyr at man slipper å få snø opp i baken når man går. Atlas Rendezvous har nå fått V–ramme i aluminium som er bøyd opp i bakkant (TvinTip). Dette gjør at man ”ruller” når man går flatt eller nedover, og er skånsomt for knær.Duken er en Nytex duk som er både sterk og smidig. Truga kommer også med stegjern under tåball og hel.
kr 1 699 kr 1 999
Gi ungene en kjempefin opplevelse på snøen med Atlas Spark 20.
Trugene passer for barn i alder 8-12 år
kr 999 kr 1 299
Sorter etter Clear All