Du har ingen varer i handlekurven.

Atomic

Filtre
elementer per side
Atomic Backland carbon, for deg som ønsker et lett og kjørerettet oppsett.

Backland Carbon er en sko som har holdt stand i mange år. Atomic er nå tilbake med en cross lace stramming, nettopp for å gi skoen en tightere passform. Med memory fit kan du varme opp og tilpasse hele støvelen på bare minutter. Innerstøvvelen kan håndvaskes med såpe og vann.
kr 6 999 kr 8 300

Atomic Pro Carbon QRS representerer det ypperste innen profesjonell ytelse uten å tømme lommeboken. Denne lette staven av 60% karbon kombinerer styrke og brukervennlighet,

og er utstyrt med en turkurv som fungerer utmerket under alle snøforhold. Den har også mange av funksjonene du finner i vår Redster-racingserie, som den kraftige Power Strap Ultra som gir økt kontroll og stivhet, samt den høytytende og holdbare Wolfram-tuppen.

Dette er vårt toppvalg for idrettsutøvere – perfekt for styrke og utholdenhetstrening gjennom hele vinteren.

kr 1 200 kr 2 000

Er du ute etter den ideelle treningspartneren for skøyteskiing? La oss introdusere deg for Atomic Pro S2. Dette er støvelen som gir deg alt du trenger for å holde på time etter time, sesong etter sesong. Den representerer perfekt balanse mellom presisjon og komfort, slik at du kan yte ditt beste på skisporet.Det unike snøresystemet omslutter foten din for et fast grep, samtidig som Split Cuff med 360° lukking gir ankelen din den naturlige bevegelsen den trenger. Det føles som støvelen klemmer foten din på riktig måte, men uten å stramme for mye. Og for å nevne det aller beste: Den tilpasser seg faktisk fotformen din for en utrolig behagelig passform!

kr 2 325 kr 3 100

Er du på jakt etter den perfekte skien for trening og moro? Pro Ul Skintec Classic er svaret. Dette er en ski som kombinerer topp ytelse med stor tilgivelse.

Inkludert binding.

Den er ideell for ettermiddagstreninger etter jobb, samt morsomme helgeturer med venner og familie.

Med sitt lette og dynamiske spark er den designet for å gi deg en uanstrengt opplevelse. Med en litt bredere sidekutt, forblir skien leken og engasjerende, mens dens unike Skintec-teknologi betyr at den er klar til bruk uten voks. Så du kan bare ta dem ut av skapet og komme deg ut i snøen.

kr 3 599 kr 4 300

Atomic Prolink Shift Pro CL er perfeksjonen for deg som elsker Pro Skintec ski! Denne flyttbare bindingen gir deg muligheten til å skifte mellom fem forskjellige posisjoner med bare et knappetrykk: forover for bedre grep og bakover for bedre glid. Dette gir deg mulighet til å tilpasse ytelsen etter forskjellige forhold.

Med en ergonomisk spak for manuell åpning og lukking, er den svært brukervennlig, selv når du har på deg hansker. Dersom du allerede er en fan av Skintec, er denne bindingen et must-have for deg!

kr 700
Leveres med PSP plate på ski og Prolink Shift Pro binding.

Super turski med 430 mm fell for sikkert feste.

Bredden på skia sammen med vår ekstra sidekant gjør den veldig stabil og lett å svinge , ploge og bremse med.

Atomic sin gode universalsåle sammen med 100% Mohairfell gir god gli.

kr 2 975 kr 3 500

Atomic Redster C2 er en bestselgende felleski, kjent for å være en utmerket følgesvenn for turgåere og en pålitelig treningspartner for de som ønsker å utfordre seg litt ekstra. Denne skiens trygge feste og den høykvalitets BI 5000-sålen gjør den til et ideelt valg for en bred målgruppe av skiløpere. I tillegg kommer den nå med et helt nytt og friskt design!

kr 3 199 kr 4 000

Enten du er en ung entusiastisk langrennsløper eller en forelder som ser etter det perfekte utstyret for ditt barn, vil Redster C7 Skintec Junior imponere deg. Denne langrennskien kombinerer topp ytelse med brukervennlighet, og er ideell for de som tar skisporten alvorlig.

Med sin lette og stabile konstruksjon, tilbyr denne skien en fantastisk kombinasjon av kraft og fart. Det er det perfekte valget for unge skiløpere som er klare til å ta steget opp til neste nivå.

Ta skiferdighetene til nye høyder med Redster C7 Skintec Junior, en ski som ikke bare hjelper skiløpere med å utvikle seg, men også gjør skituren til en lek.

kr 2 500
Sorter etter Clear All