Du har ingen varer i handlekurven.

Balanse

Filtre
elementer per side
Det aller beste hjelpemiddelet for å forebygge skader og for opptrening i ankel og kneledd. Styrker ankler, legger, knær, sete, bryst og lår.
kr 499
Stor balansepute i myk EVA. ca. 39×62 cm. 6 cm. tykk. Beregnet for øvelser på to ben. som underlag for skulderøvelser. øvelser på knærne osv. Balanseputene gir deg en unik mulighet til å trene opp muskulatur og stabilitet i føtter. ankler. knær. hofter og rygg. Stimulerer både blodsirkulasjon. nervesystem og muskulatur. Må brukes uten sko. Treningstips på esken.
kr 649
Balansepute med en kurvet form, og diameter på hele 45cm, noe som gjør den perfekt til balanseøvelser hvor man skal stå med begge bena på puten, eller sitte/ligge på den.
kr 649
Abilica Sling Trainer er en del av konseptet Abilica Active. Slyngen som ingen kan la være å henge og svinge seg i! I tillegg aktiveres kroppen på mange ulike måter når man aktiviserer seg i denne. Slyngen er tilpasset både barn og voksne ettersom den er justerbar ut ifra brukerens kroppshøyde og aktivitet. Dette er et komplett verktøy som du kan feste i taket, i et tre eller i et fotballmål for skånsom aktivisering for hele kroppen. Det følger med en karabinkrok og den har et festepunkt. Aktivitet og trening i slynge er også bra for å styrke viktige kjerne- og ryggmuskler, samtidig som denne kan være like bra å bruke som huske. Tre føttene i håndtakene og sett fart, heng opp ned og ta saltoer. Det finnes mange, uimotståelige måter å utforske kroppen på med denne slyngen!

Ikke egnet for barn under 3 år.
kr 399
Balansepute i myk plast fylt med luft. Perfekt til balanseøvelser. styrkeøvelser og koordinasjonstrening. Gir deg en unik trening av balanse. og sikrer deg et samspill i muskulaturen.

Glatt overflate på den ene siden og knotter på den andre siden. gir mulighet for massasje av føtter. Puten gir også god støtte for ryggen. Diameter. 35 cm. Treningstips på esken.
kr 549
Balansebrett fra Casall med hard kule.

Balansebrett for å forbedre din balanse og koordinasjon.

Kombiner gjerne med vekter for enda bedre "Core" trening.
kr 399
Denne lette og fine yogablokken passer både til nybegynneren og den mer erfarne yogien. Hjelper deg til å nå posisjonene og støtter deg i din yogapraksis.
kr 199
Fin yogablokk i et naturlig utseende. Laget av bl.a Bambus og risskall, på 25 % fornybar energi. Yogablokken passer både til nybegynneren og den mer erfarne. Støtter og hjelper deg i din yogapraksis.
kr 349