Du har ingen varer i handlekurven.

Basil

Filtre
elementer per side
Basil Dorset L er en stilig rektangulær sykkelkurv designet for både menn og kvinner.

Denne kurven er ideell for å oppgradere lagringsplassen din mens du er på farten, den har også håndtak i imitert skinn.
kr 649
Basil Portland Basket Classic er et stilig valg når det kommer til sykkeloppbevaring.

Denne vakre kurven er utformet i naturlig rotting og tilbyr god plass og solide håndtak, med et design som passer perfekt til Basil Portland Front Carrier.
kr 599

Basil Front carrier er en stor og robust frontbærer, perfekt for både herre- og dame-sykler. Denne tilbehøret passer godt til bysykler. Frontbæreren har en maksimal belastningskapasitet på 10 kilo og er uunnværlig når du skal transportere en tung bag full av matvarer eller sportsutstyr. Den er utstyrt med MIK-profiler, slik at du enkelt kan klikke på en Basil sykkelkasse på frontbæreren og like enkelt fjerne den igjen. Frontbæreren har braketter for montering på forhjulsakselen, og kan derfor ikke kombineres med fjærende forgafler. I stedet kan du enkelt feste frontbæreren til sykkelens styre. Den leveres med to styrekrok-kroker som passer til en diameter på 21 til 31,8 millimeter. I tillegg er frontbæreren enkel å justere og har en montering for en sykkellampe.

kr 765
Flotte kurven med bærehåndtak kan enkelt tas med og feste tilbake på sykkelen på sekunder. Polstret håndtak gjør den behagelig å bære selv om vekten blir høy.

Komplett kurv med Basil KlickFix plate og Klickfix styrefeste. Passer også til elsykler, med f.eks Bosch computer som er montert i midten av styret.
kr 949

Basil Urban Dry Shopper: En vanntett sykkelshopper som holder varene tørre i regnvær.


kr 899
Basil Urban Dry Sideveske sett er et stilig valg når det gjelder bagasje på sykkel. Produsert i meget slitesterk polyester og passer til alle typer sykling. Ser du etter et veskesett til å ta dagligvarene dine hjem fra butiiken? Da er det denne du ser etter! Planlegger du en sykkelferie og trenger ekstra god plass? Da er det denne du ser etter!
kr 1 099
Styrefeste med KlickFix system til å feste kurver og bager til styret foran. Festes under stemmet på styrerør med tykkelse mellom 22.4-28.6mm diameter.

kr 329
Basil BasEasy adapterplate gjør det mulig å kombinere en kurv eller en veske med et system på styret. Systemet kobler begge produktene, så du kan velge hvem du vil bruke på kort tid. Mange kurver og vesker kommer med en premontert adapterplate allerede.
kr 139
Sorter etter Clear All