Du har ingen varer i handlekurven.

Basil

Filtre
elementer per side
Basil Dorset L er en stilig rektangulær sykkelkurv designet for både menn og kvinner.

Denne kurven er ideell for å oppgradere lagringsplassen din mens du er på farten, den har også håndtak i imitert skinn.
kr 649
Basil Portland Basket Classic er et stilig valg når det kommer til sykkeloppbevaring.

Denne vakre kurven er utformet i naturlig rotting og tilbyr god plass og solide håndtak, med et design som passer perfekt til Basil Portland Front Carrier.
kr 599

Gjør sykkelen din ekstra spesiell med dette Basil blomsterdekorasjonen. Den består av en guirlande med hvite roser som gir rammen din en ekte tilstedeværelse. Lys opp en krevende utendørsopplevelse eller legg til en vakker siste touch på sykkelen din for å få frem et smil under pendlingen. Bruk den til å pynte opp sykkelen din til spesielle anledninger, eller la den være permanent festet til sykkelen din for å legge til sjarm i hver eneste tur. Denne blomsterdekorasjonen har en lengde på ca. 130 cm, slik at den alltid vil bli lagt merke til. Hvis én dekorasjon ikke er nok, kan du bruke flere for å fullstendig stile sykkelen din med vakre hvite blomster. Ikke glem å utforske andre essensielle tilbehør på Basil sin nettbutikk i dag.


kr 109

Basil Front carrier er en stor og robust frontbærer, perfekt for både herre- og dame-sykler. Denne tilbehøret passer godt til bysykler. Frontbæreren har en maksimal belastningskapasitet på 10 kilo og er uunnværlig når du skal transportere en tung bag full av matvarer eller sportsutstyr. Den er utstyrt med MIK-profiler, slik at du enkelt kan klikke på en Basil sykkelkasse på frontbæreren og like enkelt fjerne den igjen. Frontbæreren har braketter for montering på forhjulsakselen, og kan derfor ikke kombineres med fjærende forgafler. I stedet kan du enkelt feste frontbæreren til sykkelens styre. Den leveres med to styrekrok-kroker som passer til en diameter på 21 til 31,8 millimeter. I tillegg er frontbæreren enkel å justere og har en montering for en sykkellampe.

kr 399
Flotte kurven med bærehåndtak kan enkelt tas med og feste tilbake på sykkelen på sekunder. Polstret håndtak gjør den behagelig å bære selv om vekten blir høy.

Komplett kurv med Basil KlickFix plate og Klickfix styrefeste. Passer også til elsykler, med f.eks Bosch computer som er montert i midten av styret.
kr 849

Basil Bremen Rattan Look FM er en moderne sykkelkurv som er egnet for permanent montering på styret ditt – derav navnet Fast Mount (FM). Fordelen med fast montering er at du bare trenger å feste den brune kurven én gang. Montering kan enkelt gjøres med Basil Fast Mount Stem Holder, som du må kjøpe separat. Takket være den vakre sjøgressfargen får du glede av en tydelig klassisk estetikk! Sykkelkurven er laget av syntetisk rattan og er derfor værbestandig. Dette garanterer også en lang levetid, og sikrer årsvis med sykkelglede med praktisk oppbevaring innen rekkevidde.


Foretrekker du å ta med sykkelkurven når du går inn i butikken? Velg da den avtagbare versjonen: Basil Bremen Rattan Look BE/KF. Denne kurven kan enkelt festes på styret og fjernes med samme enkelhet. I tillegg har den avtagbare kurven et håndtak for komfortabel bæring.


kr 399
Den moderne Basil Urban Load Messenger Bag er laget av vanntett materiale med en iøynefallende grå og gul farge. Den vanntett foldingen av topplokket holder utstyret ditt tørt. De reflekterende detaljene på alle sider av vesken gjør det synligere i mørket. Med en makskapasitet på 17 liter har du plass til mye utstyr, og den passer som en handy jobbveske eller skoleveske. Det er meget lett å hekte vesken av og på bagasjebrettet på sykkelen din. Om det er en vanlig sykkel eller en el-sykkel. Den medfølgende skulderstroppen lar deg raskt og greit ta med deg vesken når du har parkert sykkelen. Hook On Systemet gjemmer du enkelt og greit med en magnetlås, så den er ute av veien, og du står igjen med en vanlig messenger bag! Smart og stilfull!
kr 449
Basil Urban Dry Sideveske sett er et stilig valg når det gjelder bagasje på sykkel. Produsert i meget slitesterk polyester og passer til alle typer sykling. Ser du etter et veskesett til å ta dagligvarene dine hjem fra butiiken? Da er det denne du ser etter! Planlegger du en sykkelferie og trenger ekstra god plass? Da er det denne du ser etter!
kr 1 499
Sorter etter Clear All