Du har ingen varer i handlekurven.

Bazooka

Filtre
elementer per side
Sammenleggbart fotballtennisnett med Bazookakvalitet.

Raskt og enkelt å sette opp og brette sammen på under ett minutt.

Kommer med bærebag.
kr 1 399

Vennligst merk at nettet er hvitt/svart, ikke gult/svart som på bildene.


BazookaGoal Fotballmål Sammenleggbart PVC (120x75) er ditt ultimate treningsverktøy for å heve fotballøktene til et nytt nivå. Dette portable, lett å sette opp fotballmålet, kan inkluderes i et bredt spekter av fotballdriller og øvelser.

Det er designet for enkel transport og oppsett, noe som gjør det ideelt for trenere, spillere og barn som ønsker å trene eller spille hvor som helst. Med en teleskopisk pop-up design lar det deg sette opp på bare 10 sekunder, og den robuste tilbakefjæringsrammen motstår kraftige skudd samtidig som den sikrer sikkerhet.

BazookaGoal har raskt blitt den foretrukne løsningen for verdens ledende fotballklubber, internasjonale akademier og fotballskoler, inkludert Liverpool FC, Manchester City FC og Real Madrid CF, takket være sin høye kvalitet og holdbarhet.

kr 1 899

BazookaGoal Løse nett til standardmål 120x75 tilbyr en praktisk løsning for raske bytter og oppgraderinger av ditt BazookaGoal fotballmål. Med en innovativ glidelåsløsning er monteringen rask og enkel, slik at du kan fortsette spillet uten unødvendige avbrudd.

Dette nettet er designet for å passe perfekt til BazookaGoal-standardmålene på 120x75, og sikrer en sømløs og sikker tilpasning hver gang.

kr 599

BazookaGoal Reserve-nett til Fotballtennis 300x100 tilbyr en ideell løsning for å fornye eller erstatte nettet på ditt fotballtennisspill. Enten du trener ferdigheter, utfordrer venner, eller arrangerer turneringer, sikrer dette reserve-nettet at spillet alltid kan fortsette med minimal forstyrrelse.

Spesialdesignet for å passe BazookaGoal fotballtennisdimensjonene på 300x100, dette nettet sørger for en rask og enkel utskifting, slik at du kan holde fokus på spillet.

kr 500
Sorter etter Clear All