Du har ingen varer i handlekurven.

BC Bindinger

Filtre
elementer per side
Tåbinding for fjelltelemark og skiløping i variert terreng. Bindingene tåler hard bruk, og den flate bøylen gjør at skoene sitter godt i bindingshuset.
Kombinasjonen med de klassiske støvlene og 75 mm binding gir bedre kontroll og styring med skiene, spesielt med sekk eller i mer kupert lende. Meget lett binding på kun 370 gram.
Rottefella 75 with cable passer best på de litt lavere såletykkelsene på mellom 12 og 15 mm. Kabelen festes til skoens hel.

Rottefella 75 mm with cable Lang passer til sko størrelse 42-49.
kr 1 299 kr 1 499
Tåbinding for fjelltelemark og skiløping i variert terreng. Bindingene tåler hard bruk, og den flate bøylen gjør at skoene sitter godt i bindingshuset.
Kombinasjonen med de klassiske støvlene og 75 mm binding gir bedre kontroll og styring med skiene, spesielt med sekk eller i mer kupert lende.

Meget lett binding på kun 370 gram. Rottefella 75 with cable passer best på de litt lavere såletykkelsene på mellom 12 og 15 mm. Kabelen festes til skoens hel.

Rottefella 75 mm with cable Short passer til sko størrelse 36-44.
kr 1 299 kr 1 499
Rottefella Back Country Magnum er en solid og ekstra bred binding egnet for ulent terreng og varierende snøforhold. Den er svært godt egnet til røffe fjellturer og ekspedisjoner. Rottefella Back Country Magnum leveres med manuell åpne- og lukkemekanisme.
kr 959 kr 1 199
Rottefella Back Country er en solid. stødig og brukervennlig binding egnet for ulendt terreng og varierende snøforhold. Den er derfor svært velegnet til fjellturer. enten du går i eller utenfor løypene.

Rottefella Back Country Manuell leveres med manuell åpne- og lukkemekanisme.
kr 879 kr 1 099
Tåbinding for fjelltelemark og skiløping i variert terreng. Bindingene tåler hard bruk, og den flate bøylen gjør at skoene sitter godt i bindingshuset. Kombinasjonen med de klassiske støvlene og 75 mm binding gir bedre kontroll og styring med skiene, spesielt med sekk eller i mer kupert lende. Meget lett binding på kun 370 gram. Rottefella Super Telemark passer best på de litt lavere såletykkelsene på mellom 12 og 15 mm.
kr 599 kr 699
FOR BEDRE OPPLEVELSE BORTOVER, OPPOVER OG NEDOVER

Rottefella Xplore™ er et nytt bindingssystem som gir deg en enda bedre fjellskiopplevelse i all slags terreng. Rottefella Xplore™ Off-track-bindingens rotasjonspunkt er flyttet bakover så nær foten som mulig, for å gi god mobilitet og økt stabilitet ved nedoverkjøring.

En bredere kobling mellom sko og binding samt bedre ankelstøtten i skoen optimaliserer stabiliteten. SpringPin™ teknologien gjør det enkelt å gå inn og ut av bindingen, og plasseringen på siden av støvelen gjør at man unngår snøpakking. En 36 mm hælløfter gir mer komfortabel gange i bratt terreng.
kr 1 839 kr 2 299