Du har ingen varer i handlekurven.

BC & Fjellski Sko

Filtre
elementer per side
Alfa Skarvet Advance GTX M er en komfortabel og varm skistøvel med i fullnarvet lær og foret Gore-Tex®. Forsterket tåparti beskytter skinnet mot skarekanter. Ekstra god passform i hælen for å hindre gnagsår.
kr 2 799 kr 3 999
Alfa BC Advance GTX M er en komfortabel og varm skistøvel med i fullnarvet lær og foret Gore-Tex®. Forsterket tåparti beskytter skinnet mot skarekanter. Ekstra god passform i hælen for å hindre gnagsår.
kr 2 799 kr 3 999
Nye BCX Tour er en robust og enkel skisko til terrengbruk: Her får kundene mye for pengene.
kr 1 470 kr 2 100
Nye BCX TransNordic, en oppgradert fjellstøvel med optimal støtte, uten unødvendig krimskrams. Vanntett og lett BC*-støvel med lær og god passform. Stabil med Triple-F Membrane og Comfort Guard for varme, tørre og ventilerende støvler. Støvlene har Fischer Fresh såle; et naturlig enzym som reduserer vond lukt. For skiløpere som verdsetter komfortable og varme skisko har Fischer fjellstøvler en helt vanntett konstruksjon for tørre føtter på selv de våteste, kaldeste dagene.
kr 2 310 kr 3 300
Madshus Panorama Explorer er en støttende, varm turstøvel for fjellturer med et høyt snøretrekk for å holde snøen ute og med Thinsulate™-isolasjon.

Til Rottefella Explorer binding.
kr 4 200