Du har ingen varer i handlekurven.

BC & Fjellski Sko

Filtre
elementer per side
Varm og komfortabel klassisk støvel for lange dager i skisporet.
kr 1 749 kr 2 499
Alfa BC Advance GTX M er en komfortabel og varm skistøvel med i fullnarvet lær og foret Gore-Tex®. Forsterket tåparti beskytter skinnet mot skarekanter. Ekstra god passform i hælen for å hindre gnagsår.
kr 2 449 kr 3 499
Alfa Skarvet Advance GTX M er en komfortabel og varm skistøvel med i fullnarvet lær og foret Gore-Tex®. Forsterket tåparti beskytter skinnet mot skarekanter. Ekstra god passform i hælen for å hindre gnagsår.
kr 2 449 kr 3 499
Alpina skisko i lær med membran som holder deg tørr når du er utenfor løypene.
Behagelig og myk sko som passer alle BC bindinger!
Dette er nå en utgått modell, men vi må ærlig si at det er fremdeles en favoritt hos oss, så hvis du ønsker en komfortabel og varm BC sko til en veldig hyggelig pris er denne absolutt verdt å merke seg!
kr 1 049 kr 1 499
Nye BCX Tour er en robust og enkel skisko til terrengbruk: Her får kundene mye for pengene.
kr 1 470 kr 2 100
Nye BCX TransNordic, en oppgradert fjellstøvel med optimal støtte, uten unødvendig krimskrams. Vanntett og lett BC*-støvel med lær og god passform. Stabil med Triple-F Membrane og Comfort Guard for varme, tørre og ventilerende støvler. Støvlene har Fischer Fresh såle; et naturlig enzym som reduserer vond lukt. For skiløpere som verdsetter komfortable og varme skisko har Fischer fjellstøvler en helt vanntett konstruksjon for tørre føtter på selv de våteste, kaldeste dagene.
kr 2 310 kr 3 300