Du har ingen varer i handlekurven.

BH

Filtre
elementer per side
Aclima Sports Top har kopper med myk og kløfri ullfrotté-fôring laget av merinoull. Vår sports top passer for deg som holder et høyt tempo, og som trives utendørs også vinterstid. Et viktig produkt som holder deg varm der du trenger det mest.
kr 549
En strappy pullover BH laget av resirkulerte materialer.
kr 199 kr 399
Fuktkontrollerende sports-BH, laget delvis med resirkulerte materialer.

Fra hot yoga til solfylte fotturer – denne adidas AEROKNIT-BH-en holder deg tørr og på høyden. Den omslutter kroppen for lett støtte under aktiviteter med lav intensitet.

Den sømløse konstruksjonen reduserer gnaging og hudirritasjon, og sørger for komforten fra start til mål.
kr 399
En fuktabsorberende sports-BH som blir en favoritt, laget med resirkulerte materialer.

Den første svetteperlen som triller nedover brystet trenger ikke være forstyrrende. Bare ta det som et tegn på det harde arbeidet ditt, og la denne sports-BH-en ta det derfra.

Det pustende stoffet føles glatt og kjølig. Fuktabsorberende AEROREADY holder deg tørr og komfortabel, og de pustende mesh-detaljene gir bedre komfort gjennom økt luftgjennomstrømming for å holde deg kjølig. Gi alt du har. Det er nettopp det denne BH-en er laget for.
kr 349
Myk og vendbar sportstopp i ull. Bryterrygg. Holder deg varm og tørr.
kr 559 kr 699
Devold® Wool Fleece Bra er perfekt for kvinner som liker aktiviteter i kaldt vær. Det myke, børstete Merino-innsidelaget har utmerkede isolasjonsegenskaper, da dette gir god plass for varm luft til å sirkulere nær kroppen din.

BH-en er utstyrt med brede skulderstropper og et bredt ullbånd under brystet for ekstra komfort.

BH-en tørker raskt da ullfibrene kan absorbere store mengder fuktighet og transportere den bort fra kroppen din.
kr 599
Behagelig sports-bh av merinoull. God passform, stretch og åpen rygg gir svært god bevegelsefrihet.
kr 499
Sports-BH for høy intensitetstrening. En av våre mest populære sports-BH-er som gir svært god støtte samtidig som den er myk og komfortabel. Kompresjonspassform og bryterrygg gir god støtte og bevegelsesfrihet i alle retninger. Brede skulderstropper og myk elastisk kant for ultimat komfort. Dette blir det nye yndlingsplagget i treningsgarderoben!
kr 399
Sports-BH for høy intensitetstrening. En av våre mest populære sports-BH-er som gir svært god støtte samtidig som den er myk og komfortabel.

Kompresjonspassform og bryterrygg gir god støtte og bevegelsesfrihet i alle retninger. Brede skulderstropper og myk elastisk kant for ultimat komfort. Dette blir det nye yndlingsplagget i treningsgarderoben!
kr 399
Sorter etter Clear All