Du har ingen varer i handlekurven.

Bindinger Topptur

Filtre
elementer per side
Kraftig toppturbinding som takler tøff kjøring på variert underlag En vel gjennomprøvd binding med særdeles sikker utløsermekanisme som er enkel i bruk. Rotation er lagd med utstrakt bruk av aluminium som gjør binding både sterk og lett.

Den roterende frambindingen gjør utløsermotstanden mer elastisk og sørger for at støvelen fortsatt sitter selv ved gjentatte slag på skia. Med framovertrykk i bakbindingen vil pinnene som går inn i skoa ha samme posisjon uavhengig av hvor mye skia bøyes, noe som gir bedre vridningsstivhet. Resultatet er en binding man kan stole på i alle situasjoner!
kr 5 399 kr 5 999
Kraftig toppturbinding, som takler tøff kjøring på variert underlag.
kr 6 999
Den klassisk Radical ST er tilbake i ny utførselse nå med aluminium front og lavere vekt. Dette er bindingen for deg som vil ha en velprøvd, lett og stabil binding med integrert skistopper for allsidig bruk.
kr 3 999 kr 4 999
Far Out er bygget med slitestyrke i tankene, og komfort hele dagen.

Utstyrt med K2 sitt lette aluminiums splitboard-spesifikke chassis, et raskt og enkelt pinless Speed-Rail-monteringssystem og verktøyløse foroverlente justeringer med Touring Modus for å sikre at ting er så enkelt som mulig når du er ute forbi portene.
kr 4 799 kr 5 999
Marker Alpinist 10 er en superlett, fullspekket toppturbinding.
kr 4 199
Kan kombineres med skistopper.
kr 4 499
Marker Alpinist 8 er en superlett, fullspekket toppturbinding.
kr 3 999
Marker Alpinist 9 er en superlett, fullspekket toppturbinding. Med en vekt på kun 245g har Alpinist 9 imponerende spesifikasjoner. Aktivt fremovertrykk, 15mm lengdejustering, 0, 5 og 9 graders hælløft og anti-is pads. En tåbinding som er ekstremt stabil, og hele 38mm bred innfesting i skien. Bindingen kan kombineres med lette skistoppere i 3 ulike bredder. Marker Alpinist har flere egenskaper enn noen andre bindinger i samme vekt- og prisklasse.
kr 3 999
Topptur freeridebinding med bombesikker konstruksjon. Like brei og tøff som Duke, men i en mye lettere inn-pakning. Perfekt for deg som går mye med breie ski, og som ønsker best mulige kjøreegenskaper, flexibilitet og sikkerhet.
kr 3 999