Du har ingen varer i handlekurven.

Bindinger Topptur

Filtre
elementer per side
Dette er siste generasjon av den mest solgte toppturbindingen gjennom tidene, den klassiske Radical er tilbake i ny utførelse.

Nå med frontbinding i smidd aluminium, smidigere betjening og lavere vekt. Her får du alle fordelene med rammeløse bindinger, i gjennomprøvd og enkel utførelse.

En lett og effektiv toppturbinding, som lar deg gå lengre og bruke mindre krefter. Den er enkel i bruk, og gir god kraftoverføring og sikkerhet ved kjøring.
kr 3 499 kr 4 999
Prisgunstig klassiker.

Oppdatert versjon av en god klassiker.

Her kan du forvente en problemfri hverdag.

Bindingen er uten skistopper, men er levert med fangreimer.
kr 2 449 kr 3 499
Kraftig toppturbinding som takler tøff kjøring på variert underlag En vel gjennomprøvd binding med særdeles sikker utløsermekanisme som er enkel i bruk. Rotation er lagd med utstrakt bruk av aluminium som gjør binding både sterk og lett.

Den roterende frambindingen gjør utløsermotstanden mer elastisk og sørger for at støvelen fortsatt sitter selv ved gjentatte slag på skia. Med framovertrykk i bakbindingen vil pinnene som går inn i skoa ha samme posisjon uavhengig av hvor mye skia bøyes, noe som gir bedre vridningsstivhet. Resultatet er en binding man kan stole på i alle situasjoner!
kr 4 199 kr 5 999
Kraftig toppturbinding, som takler tøff kjøring på variert underlag.
kr 4 899 kr 6 999
Den klassisk Radical ST er tilbake i ny utførselse nå med aluminium front og lavere vekt. Dette er bindingen for deg som vil ha en velprøvd, lett og stabil binding med integrert skistopper for allsidig bruk.
kr 3 499 kr 4 999
Marker Alpinist 10 er en superlett, fullspekket toppturbinding.
kr 4 399
Marker Alpinist 10 er en superlett, fullspekket toppturbinding.

Marker Alpinist 10 er en superlett, fullspekket toppturbinding. Med en vekt på kun 245g har Alpinist 10 imponerende spesifikasjoner.

Aktivt fremovertrykk, 15mm lengdejustering, 0, 5 og 9 graders hælløft og anti-is pads. En tåbinding som er ekstremt stabil, og hele 38mm bred innfesting i skien. Bindingen kan kombineres med lette skistoppere i 3 ulike bredder.
Marker Alpinist har flere egenskaper enn noen andre bindinger i samme vekt- og prisklasse. Vi anbefaler Alpinist 10 for løpere over 70kg.
kr 3 079 kr 4 399
Marker Alpinist 12 er en superlett, fullspekket toppturbinding.

Marker Alpinist 12 er en superlett, fullspekket toppturbinding. Med en vekt på kun 245g har Alpinist 12 imponerende spesifikasjoner.

Aktivt fremovertrykk, 15mm lengdejustering, 0, 5 og 9 graders hælløft og anti-is pads. En tåbinding som er ekstremt stabil, og hele 38mm bred innfesting i skien.

Bindingen kan kombineres med lette skistoppere i 3 ulike bredder. Marker Alpinist har flere egenskaper enn noen andre bindinger i samme vekt- og prisklasse.
kr 3 359 kr 4 799
Marker Alpinist 8 er en superlett, fullspekket toppturbinding.

Marker Alpinist 8 er en superlett, fullspekket toppturbinding. Med en vekt på kun 245g har Alpinist 8 imponerende spesifikasjoner. Aktivt fremovertrykk, 15mm lengdejustering, 0, 5 og 9 graders hælløft og anti-is pads. En tåbinding som er ekstremt stabil, og hele 38mm bred innfesting i skien.

Bindingen kan kombineres med lette skistoppere i 3 ulike bredder. Marker Alpinist har flere egenskaper enn noen andre bindinger i samme vekt- og prisklasse. Vi anbefaler at alle løpere under 70kg velger Alpinist 8
kr 2 939 kr 4 199
Sorter etter Clear All