Du har ingen varer i handlekurven.

Brodder

Filtre
elementer per side
Yaktrax® Run er den eneste trekkinnretningen som er anatomisk designet for å møte behovene til løpere som tester vinterelementene. Løp naturlig på pakket snø og is med Yaktrax Runs kombinasjon av avtakbare pigger og stålspoler, og gir 360 ° uslåelig trekkraft. Fortsett treningen om vinteren med den samme stabiliteten du er vant til på tørre overflater. Yaktrax Run kan brukes i temperaturer så lave som -41 °
kr 499
Piggsett med 10 erstatningspigger for pigging av La Sportiva terrengløpesko til vinterløping.

Piggsett fra La Sportiva med 10 erstatningspigger. Gjør løpeskoene klare for vinteren, slik at man kan ha glede av skoene hele året, på all slags føre. (NB! Ikke alle løpesko fra La Sportiva kan pigges. Piggsone (Spike Zone) er indikert under på undersålen.) Verktøy mefølger ikke.
kr 449
Piggsett med 18 pigger og eget verktøy for pigging av La Sportiva terrengløpesko til vinterløping.

Piggsett fra La Sportiva med 18 pigger og spesialverktøy for å skru i pigger på La Sportivas terrengløpesko, til løping på snø og is. Det spesielle verktøyet gjør det lett å gjøre klar løpeskoene for vinteren, slik at man kan ha glede av skoene hele året, på all slags føre. (NB! Ikke alle løpesko fra La Sportiva kan pigges. Piggsone (Spike Zone) er indikert under på undersålen.)
kr 799
Hælbrodder som kan tas av og på med en hånd

Hælbrodden Nordic Grip Easy har et spesialdesignet friksjonsmønster som gir godt grep, selv når piggene begynner å bli slitt. Brodden festes enkelt med borrelås over vristen, sitter godt på hælen og faller aldri av
kr 319
Nordic Grip Mini er en moderne brodd med to kraftige pigger som tres over skotuppen. Den gir et godt grep på glatt føre og leveres i et praktisk etui som passer perfekt i vesken. Enkel å ta av og på og kan brukes med stiletthæler og støvletter.
kr 99
Den optimale løpebrodden gir godt grep i frasparket, solid friksjon under hælen og sitter som støpt på skoen.
kr 299
En god hverdagsbrodd.

Denne brodden er meget allsidige og kan brukes under alle forhold.
Den sitter godt på skoen, har pigger foran og bak og er enkel å ta av og på.
kr 219
Springyard Steady Grip Isbrodd, for bruk på sko når veien er glatt
kr 199
Piggfri. lettvekts brodd
kr 249