Du har ingen varer i handlekurven.

Brusletto

Filtre
elementer per side
Brusletto Bamsen er en kraftig kniv med god tyngde. Kniven leveres i gaveeske og har en totallengde på 22,5 cm. Den har et bredt blad med lengde 12,5 cm, børstet overflate og rettslipt egg og det er enkelt å bryne kniven skarp.

Kniven har holk i massiv støpt aluminium og farget okselærslire med solid trykk-knapplåsing av kniven til sliret. Bladet er laget av rustfritt knivstål og skaftet er laget av vedlikeholdsfritt oliventre med silksoft polert overflate.
kr 1 249
Brusletto sin mest solgte kniv! Kniven har vært på markedet siden 1961, siden har den vært gjennom ulike modifiseringer, men bladet og formen er den samme nå som da.
kr 1 149
Knallgod allround kniv.
kr 1 399
Fiskekniv med fleksibelt knivblad som flyte. Fleksibelt konisk knivblad, med kork/ oljet bjørk i skaftet. 14116 stål i knivbladet

Dette er en perfekt fiskekniv med fleksibelt knivblad og kork i skaftet som holder kniven flytende hvis du er uheldig å mister den i vannet. Skaftet er fleksibelt og er laget av kork og norsk bjørk med gummi-innlegg mellom lagene noe som gir kniven et godt grep selv om den blir våt.

Bladet er konslipt og tynt og gjør at kniven er god til å filetere fisk. Bakerst på skaftet er det et hull til å sette snor. hvis man ønsker dette. 14116 stål i knivbladet som er ekstra holdbart og kork/ oljet bjørk i skaftet. Kniven leveres med lærslire og og en flott gave eske.
kr 1 159
En solid jaktkniv. Kniven er Norges mest solgte jaktkniv gjennom tidene, ble lansert i 1963. 14116N stål i knivbladet, som er holdbart.

Dette Norges mest solgte jaktkniv siden 1963. Hittil. er det solgt mer enn 1.4 mill enheter av denne kniven. Knivbladet er smalt og konslipt og har et unikt uttrykk. Skandinavisk rett slipt knivblad.

På toppen av sliren er det et metallbånd som går rundt hele sliren. I skaftet er det støpt inn aluminiumsholk med fingerbeskytter. 14116 stål i knivbladet. som er holdbart og enkelt å slipe opp igjen. Masurbjørk i skaftet. Kniven leveres med en lærslire.
kr 1 299
Allroundkniv for jegere og friluftsfolk.

Dette er en allroundkniv for jegere og friluftsfolk. Siden knivbladet er bredt og rettslipt. gir dette kniven en god tyngde. Fasongen på kniven gjør at kniven egner seg godt som en tradisjonell. norsk brukskniv.

Knivbladet er ikke for langt - som gjør at kniven er god å bruke. 144116N stål i knivbladet som er holdbart og enkelt å slipe opp. Vanlig oljet bjørk i skaftet. Kniven leveres med lærslire i en flott gave eske.
kr 599
Dette er en mellomstor allroundkniv for jegere og friluftfolk. Kniven. ble kåret til Best i Test i Frluftsmagasinet Ute 3/2008. Knivbladet er smalt konslipt med en lengde på 11.5 cm. Støpt aluminiumsholk med fingerbeskytter. Kniven er suveren til å skjøre brød. pølser. spikke pølsepinner eller andre oppgaver du ønsker å bruke kniven til. Knivbladet er stålkvalitet 14116N som er holdbart og lett å slipe opp igjen. Skaft i amerikansk rotnøtt. Kniven blir levert med en slire og en flott gave eske.Bladmateriale: 14116N stål. Skaftmateriale: Oljet maerikansk rotnøtt.

Bladlengde: 11.52 cm. Totallengde: 24.6 cm. Slire: sort okselær med trykk knapplåsing. Vekt 200 gram. Garanti: livstidsgaranti mot fabrikasjonsfeilSolid og varig. Blad i rustfritt stål. Meget godt grep. Slire følger med. Lett å slipe opp igjen
kr 1 249
Flott villmarkskniv fra Brusletto med litt kortere blad.

Villmarka liten har et blad med Skandinavisk slip og holk i rustfritt stål.
kr 1 099
Sorter etter Clear All