Du har ingen varer i handlekurven.

Cargosykkel

Filtre
elementer per side
Babboe City Mountain er den ideelle el-transportsykkelen med to hjul. Den er solid bygget, men føles fremdeles rask og lett å manøvrere.

Det slanke designet gjør at man også ikke tar mer plass enn nødvendig i trafikken. Selv med full last er den lett å manøvrere, og med en Yamaha motor får man også god hjelp både på flatene og i bakkene.

Enviolo leverer et trinnløst girsystem med høy driftssikkerhet, og gir en totalpakke som er en veldig god sykkelopplevelse. Transportkassen har benk bak, er avrundet i formen og passer for 1-2 barn

Bil nummer 2?

(Pr. dags dato har vi ikke mulighet for å sende denne. Kun hent i butikk.)

Høydepunkter:


Lavt innsteg


Opptil 70 km


80 Nm - Yamaha PW-SE


500 Wh - Yamaha


Enviolo Continuously Variable

kr 49 999 kr 52 999

Introduserer Cannondale Cargowagen Neo 2, den store transportøren med et lite fotavtrykk, designet for stabil, manøvrerbar, kraftig og fleksibel frakt av nesten hva som helst. Enten det gjelder å frakte barna, dagligvarer, eller begge deler, trives denne sykkelen på bygater, sykkelfelt og rundt i byen.

Med en total kapasitet på 200 kg lar Cargowagen deg enkelt frakte to barn og massevis av ting. Bosch Cargo Line-motoren gir makt til enhver last, mens det 545Wh store batteriet sikrer god rekkevidde. Shimano Deore LinkGlide 10-girs girsystem gir jevn og holdbar giring. Med et lavt og bredt StepThru-rammedesign, lavt tyngdepunkt, og stabilt, men samtidig smidig håndtering, gir Cargowagen selvtillit og kontroll selv med de tyngste lastene.

kr 51 999