Du har ingen varer i handlekurven.

Craft

Filtre
elementer per side
Elastisk trøye med Windstopper® i front og suverene temperaturregulerende egenskaper
kr 749
Allsidig treningsjakke
kr 1 099
Craft Adv Charge Warm Jacket W er en varm multisportsjakke med vattert polstring foran og vindbeskyttende stoff foran og øverst påermene. Leveres med tommelgrep i ermet og to sidelommer med glidelås.

Vindbeskyttende stoff foran og på øvre del av ermene. Lett, vattert polyester-polstring foran for varme og komfort.

Passer til de fleste utendørsaktiviteter i kjølig vær.kr 699 kr 1 199
Avansert treningstights for aktiviteter med høy intensitet.

ADV Essence Capri Tights har en svært god passform og er en av våre absolutte favoritter. Denne teknisk avanserte treningstightsen i knelengde er laget av myk trikot av polyester og elastan, og har et V-formet elastisk midjebånd.

På låret har tightsen en stor lomme med plass til en smarttelefon. Den har også en liten og skjult nøkkellomme i midjen.
kr 599
Vår favoritt treningshorts som er perfekt til både ute- og innetrening. Laget av komfortabel og gjenvunnet polyester og elastan, kommer med elastisk snor i midjen og skjult glidelomme i linning. Vår favoritt treningshorts som er perfekt til både ute- og innetrening.
kr 499
Avansert 2-i-1 treningsshorts laget av vevd stretchmateriale designet for de fleste intense fysiske aktiviteter. Indre tights, bred jersey midje med snøre og skjult baklomme.
kr 599
Vår favoritt løpeshorts med ergonomisk passform, skjult lomme bak og innertruse for optimal støtte.

ADV Essence 2-in-1 Stretch Shorts har god passform og blir en favorittshorts.
kr 599
ADV Essence High Waist Tights har god passform og blir garantert en favorittights. En teknisk avansert treningstights produsert av gjenvunnet polyester og elastan med elastisk snor i midjen. Liten nøkkellomme på innsiden for sikker oppbevaring. Meshdetaljer på baksiden av benet gir effektiv ventillasjon.
kr 899
Sorter etter Clear All