Du har ingen varer i handlekurven.

Dæhlie

Filtre
elementer per side
Claw Active er den perfekte allround langrennshansken for deg som vil ha en varm hanske med normal passform
kr 419 kr 599

Produktbeskrivelse:

Gaitor Wool Tech er en tynn hals laget av en ullblanding, som gir ekstra isolasjon på kalde dager. Halsen er laget av merinoull, som sikrer optimal isolasjon ved lav intensitet, samtidig som den effektivt fordamper overflødig fuktighet ved høy aktivitet. De flate sømmene hindrer ubehagelig friksjon og gir god komfort.

kr 199

Glove Active er den perfekte allround langrennshansken for deg som ønsker en varm hanske med normal passform. Den passer utmerket til trening på kalde dager. Mansjetten har neopren på innsiden av håndleddet, noe som gjør det enkelt å ta av og på hansken samtidig som den sitter godt under aktivitet. Hansken har et innerfôr i børstet, behagelig fleece. Med Thinsulate-polstring får du optimal isolasjon. Håndflaten er laget av syntetisk skinn, og konstruksjonen er formsydd for økt komfort. Det er også en nesetørker i fleece på tommelen.

kr 419 kr 599
Glove Race er en formsydd, tettsittende racinghanske ment for konkurranse og trening med høy intensitet. En lett hanske i vind- og vannavvisende 3lags softshell på håndbaken og syntetisk skinn i håndflaten for ekstra godt grep. Det syntetiske skinnet er spesialutviklet for hansker og puster like godt som skinn.

Elastisk ribbestrikket mansjett med elastiske sømmer gjør at hansken er lett å ta på, selv når de er fuktige. Strategisk plasserte sømmer gjør at fingertuppene er sømløse for optimal komfort.

Minimalistiske sømmer på resten av hansken for å unngå ubehagelige friksjoner.
kr 559 kr 799
Half Zip Comfy er den perfekte ullgenseren før og etter trening på kalde dager.
kr 979 kr 1 399
Half Zip Comfy Wmn er den perfekte ullgenseren før og etter trening på kalde dager.
kr 979 kr 1 399

Dæhlie Half Zip Comfy

Oppdag den ideelle ullgenseren for kalde dager, enten før eller etter treningen. Dæhlie Half Zip Comfy er ikke bare praktisk, men også estetisk tiltalende med sin nydelige ullblanding.

Med en høy krage og en glidelås i halsen, kan du være sikker på ekstra komfort, mens den forede fronten sørger for å holde deg varm og koselig. Denne allroundgenseren er ikke bare perfekt for trening, men også for de avslappende øyeblikkene i fritiden.

kr 1 399
Hat Classic er en klassisk strikket lue i ullmix, perfekt til både hverdag og trening på kalde dager. Sitter svært godt over ørene, uten å skli opp. Kommer med en liten dusk på toppen.
kr 244 kr 349
Sorter etter Clear All