Du har ingen varer i handlekurven.

Dæhlie

Filtre
elementer per side
Claw Active er den perfekte allround langrennshansken for deg som vil ha en varm hanske med normal passform
kr 499 kr 599
Claw Track Jr er en varm hummerhanske, perfekt for tur og trening på kalde dager.
kr 249 kr 349

Produktbeskrivelse:

Gaitor Wool Tech er en tynn hals laget av en ullblanding, som gir ekstra isolasjon på kalde dager. Halsen er laget av merinoull, som sikrer optimal isolasjon ved lav intensitet, samtidig som den effektivt fordamper overflødig fuktighet ved høy aktivitet. De flate sømmene hindrer ubehagelig friksjon og gir god komfort.

kr 199

Glove Active er den perfekte allround langrennshansken for deg som ønsker en varm hanske med normal passform. Den passer utmerket til trening på kalde dager. Mansjetten har neopren på innsiden av håndleddet, noe som gjør det enkelt å ta av og på hansken samtidig som den sitter godt under aktivitet. Hansken har et innerfôr i børstet, behagelig fleece. Med Thinsulate-polstring får du optimal isolasjon. Håndflaten er laget av syntetisk skinn, og konstruksjonen er formsydd for økt komfort. Det er også en nesetørker i fleece på tommelen.

kr 419 kr 599
Glove Active Jr er den perfekte allround langrennshansken for deg som vil ha en varm hanske med normal passform.
kr 279 kr 399
Glove Race er en formsydd, tettsittende racinghanske ment for konkurranse og trening med høy intensitet. En lett hanske i vind- og vannavvisende 3lags softshell på håndbaken og syntetisk skinn i håndflaten for ekstra godt grep. Det syntetiske skinnet er spesialutviklet for hansker og puster like godt som skinn.

Elastisk ribbestrikket mansjett med elastiske sømmer gjør at hansken er lett å ta på, selv når de er fuktige. Strategisk plasserte sømmer gjør at fingertuppene er sømløse for optimal komfort.

Minimalistiske sømmer på resten av hansken for å unngå ubehagelige friksjoner.
kr 559 kr 799
Glove Race er en tettsittende, tynn racinghanske med vind- og vannavstøtende materiale. Mykt skinn i håndflaten og formsydde fingre, for supergodt grep.
kr 489 kr 699
Half Zip Comfy er den perfekte ullgenseren før og etter trening på kalde dager.
kr 840 kr 1 199
Sorter etter Clear All