Du har ingen varer i handlekurven.

Dalbello

Filtre
elementer per side
Superkomfortabel damestøvel som er enkel å komme inn og ut av, et skall som gir gode kjøreegenskaper og en innerstøvel som sikrer fantastisk komfort hele dagen. Leveres med Supercomfort liner.
kr 1 699 kr 2 199
DS MX 70 W GW er en fin, sporty alpinstøvel til dame.

DS MX 70 W GW er en sporty og meget komfortabel støvel. Den er laget for å yte maksimalt sammen med moderne ski med rocker.

Den passer løpere som trenger god støtte og mye volum. Fantastisk passform ift pris, og kommer nå med GripWalk yttersåler for bedre komfort og sikkerhet. Leveres med TF innerstøvel.
kr 2 399 kr 2 999
Gaia 2 er en flott alpinstøvel til barn.

Green Gaia 2 er markedets beste 2-spente jentestøvel. Den er produsert av 100% resirkulerte materialer. Myk fleks, god passform og en varm, myk innerstøvel sørger for at barna trives ute i snøen fra morgen til kveld. Leveres nå med GripWalk yttersåle!
kr 1 499 kr 1 799

Vil du være miljøbevisst mens du nyter skiturer? Green Gaia 4.0 GW er svaret! Denne banebrytende støvelen er ikke bare superlett, men er også utformet med tanke på miljøet. Hver eneste del er designet med den nyeste grønne teknologien.

Støvelens høyteknologiske skall er laget helt av resirkulert materiale, noe som betyr at hele støvelen kan resirkuleres senere. Stoffene og skummene i liner er også laget av 100% resirkulerte materialer. Med fire aluminiumsspennene og en stiv konstruksjon, gir Green Gaia 4.0 GW utmerket stabilitet, forbedret kraftoverføring og gir foten solid støtte. Dens optimaliserte passform og komfortable, termisk isolerte liner sikrer at skiløpere kan ha det gøy hele dagen.

Tilleggsfunksjonen av forhåndsmonterte GripWalk-såler gir yngre skiløpere tryggere og mer komfortabel gange. Velg Green Gaia 4.0 GW og gjør skiturer miljøvennlige!

kr 1 599 kr 1 999

Oppdag den fantastiske følelsen av myk fleks og perfekt passform med Green Menace 1, som holder små føtter varme og komfortable hele dagen. Enten det er første gang i bakken, eller små skikjørere bygger på ferdighetene sine, sørger denne innovative barnestøvelen for at vintermoro blir en lek. Laget med omtanke for miljøet, er hver støvel produsert av materialer som får et nytt liv i snøen.

Med en nyttig GripWalk yttersåle, kan barna bevege seg sikrere i terrenget, mens en varm og myk innerstøvel tar vare på komforten. Opplev forskjellen med en støvel designet for å maksimere gleden på kalde dager.

kr 1 199 kr 1 499

Opplev vintereventyret med bærekraft i fokus!

Med sin innovative design, er Green Menace 2 en drøm av en alpinstøvel for barn som kombinerer komfort og ytelse. Barnets glede i snøen blir nå lengre og varmere takket være en myk og varm innerstøvel som omfavner små føtter.

Det har aldri vært enklere for små skiløpere å trives på ski, fra de første solstrålene til dagens siste nedfart.

Designet med en fremtidsrettet tilnærming, er hver støvel laget av 100% resirkulerte materialer, noe som setter en ny standard for miljøvennlige vintersporter.

kr 1 439 kr 1 799
Green Menace 4 er en flott alpinstøvel til barn produsert av 100% resirkulerte materialer.

Green Menace 2 er markedets beste 2-spente barnestøvel. Den er produsert av 100% resirkulerte materialer. Myk fleks, god passform og en varm, myk innerstøvel sørger for at barna trives ute i snøen fra morgen til kveld. Leveres nå med GripWalk yttersåle!
kr 1 279 kr 1 599

Den banebrytende Green Menace 4.0 GW er et overlegent og bærekraftig skistøvelvalg for den miljøbevisste skiløperen. Laget av revolusjonerende materialer, denne støvelen er ikke bare superlett, men også utrolig miljøvennlig.

Hele skallet er laget av resirkulerte materialer, og tilbyr en kombinasjon av høyteknologisk design og bærekraft. Med sitt unike overlap-design gir denne støvelen utmerket stabilitet, direkte kraftoverføring og solid fotstøtte. Dette sikrer at du får en enestående skidag. Og som en ekstra bonus, har den forhåndsmonterte GripWalk-såler som gir yngre skiløpere tryggere og mer komfortabel gange.

Stoffene og skummet i innerfôret er også laget av 100% resirkulerte materialer. Dette betyr at hele støvelen kan resirkuleres senere. Tenk deg å kunne nyte skidagene dine med en god følelse av at du også tar vare på planeten.

kr 1 599 kr 1 999
Sorter etter Clear All