Du har ingen varer i handlekurven.

Dalbello

Filtre
elementer per side
Super alpin juniorsko med 4 spenner.

Passform er tilpasset juniorben, og flex'en ligger på 40.

En behagelig alpinsko som holder sikker, samtidig som man får en behagelig dag i bakken, hele dagen
kr 1 199 kr 1 949
Superkomfortabel damestøvel som er enkel å komme inn og ut av, et skall som gir gode kjøreegenskaper og en innerstøvel som sikrer fantastisk komfort hele dagen. Leveres med Supercomfort liner.
kr 1 699 kr 2 199
DS MX 70 W GW er en fin, sporty alpinstøvel til dame.

DS MX 70 W GW er en sporty og meget komfortabel støvel. Den er laget for å yte maksimalt sammen med moderne ski med rocker.

Den passer løpere som trenger god støtte og mye volum. Fantastisk passform ift pris, og kommer nå med GripWalk yttersåler for bedre komfort og sikkerhet. Leveres med TF innerstøvel.
kr 2 999
Superkomfortabel støvel som er enkel å komme inn og ut av, et skall som gir gode kjøreegenskaper og en innerstøvel som sikrer fantastisk komfort hele dagen. Leveres med Supercomfort liner.
kr 1 649 kr 2 199
Gaia 2 er en flott alpinstøvel til barn.

Green Gaia 2 er markedets beste 2-spente jentestøvel. Den er produsert av 100% resirkulerte materialer. Myk fleks, god passform og en varm, myk innerstøvel sørger for at barna trives ute i snøen fra morgen til kveld. Leveres nå med GripWalk yttersåle!
kr 1 599
Green Menace 4 er en flott alpinstøvel til barn produsert av 100% resirkulerte materialer.

Green Menace 2 er markedets beste 2-spente barnestøvel. Den er produsert av 100% resirkulerte materialer. Myk fleks, god passform og en varm, myk innerstøvel sørger for at barna trives ute i snøen fra morgen til kveld. Leveres nå med GripWalk yttersåle!
kr 1 599
Menace 2 er markedets beste 2-spente barnestøvel. Myk fleks, god passform og en varm, myk innerstøvel sørger for at barna trives ute i snøen fra morgen til kveld.
kr 1 499
Panterra 75W er en topp allmountainstøvel til dame. Panterra 75W er en meget allsidig allmountainstøvel til dame.

Den passer like godt i bakken som den gjør off-piste. Cabriodesign gir god demping og dynamisk fleks.

Varm og god innerstøvel, og gå-funksjon i skallet. Støvelen er lett i vekt, og leveres med GripWalksåler for ekstra sikkerhet og komfort.
kr 3 999
Sorter etter Clear All