Du har ingen varer i handlekurven.

Dekk

Filtre
elementer per side
For din vei utenfor veien. For mer komfort.

Det være seg den lange turen eller snarveien på vei hjem. Den nye Gravel-Terra-serien fra Continental bringer deg til reisemålet ditt. Laget for å ta deg over de røffe og glatte veiene. Også egnet for el-sykler opp til 25 km/t.
kr 409
CONTINENTAL Ultra Sport III 25-622

Enten du kjører flere mil med din lokale klubb eller utforsker nye ruter på egen hånd, er dette landeveissykkeldekket designet for god ytelse. Den har Continentals PureGrip-blanding, som er basert på aktiverte silikaforbindelser for å gi deg resultater på ytelsesnivå. Dette dekket gir enestående grep så vel som gode allround egenskaper.
kr 229
Superrasket semislick dekk for Gravel

Receptor er designet for asfalt og hardpakket underlag som skogsbilveier og lett grus. Rullebanen har et meget raskt mønster, med sideknaster for kontroll i svingene. Selvfølgelig med EXO beskyttelse og tubeless ready.

Lettrullende og slitesterkt treningsdekk. Klassisk diamantmønster i overflaten sikrer godt grep i alle forhold.

EXO Protection - Et ekstremt sterkt materiale lagt til sideveggene for å unngå kutter og rifter. Dette materialet er meget fleksibelt, dermed påvirkes ikke dekkets øvrige egenskaper.
kr 649
Pirelli CYCL-E XT, designet for deg som syker i byen, men også urbane sykkelstier, landeveier og grus. Rulle-effektivt, pålitelig og godt grep uansett værforhold.

??
kr 419
Pirelli CYCL-E XT, designet for deg som syker i byen, men også urbane sykkelstier, landeveier og grus. Rulle-effektivt, pålitelig og godt grep uansett værforhold.
kr 449
Pirelli P ZERO Race 4S er det første sykkeldekket som har blitt produsert i deres fabrikk i Bollate i Italia. Pirelli P ZERO Race 4S er en videreføring av deres prestisjetunge Pirelli P ZERO Velo 4S og kommer nå med en ny SmartEvo gummiblanding, som gjør dekket spesielt forbedret i kaldere værforhold. Pirelli P ZERO Race 4S øker ytelsesnivået i kaldt klima så vel som på de varmeste somrene, og tilbyr holdbarhet, jevnhet og grep, samtidig som det gir maksimal ytelse. Her får du et sykkeldekk fra Pirelli som passer alle årstider og passer perfekt både til trening og konkurranse.
kr 699
P ZERO Race TLR gir deg alle fordelene med slangeløst i et allsidig dekk for høyintensive treningsøkter og løp. TechWall + Road-skallet forbedrer påliteligheten mot punkteringer uten å påvirke dekkets vekt, mens den spesielle SmartEVO gummiblandingen forbedrer grepsytelsen både på våt og tørr asfalt sammenlignet med tidligere gummiblandinger.

Slitebanen til P Zero Race TLR er en videreutvikling av designet til P Zero Velo, flere sesonger med forskning og utvikling på veiene til World Touren førte til nytt design som forbedrer sykkelens oppførsel under alle værforhold.

SmartEVO gummiblanding er en ny formulering som forbedrer den allerede gode ytelsen til Pirelli's tidligere gummiblandinger.

Det nye slangeløse skallet er konstruert for å motstå punkteringer uten å påvirke vekten. En sterk, men smidig struktur dannet med flere kuttresistende lag.
kr 698
Pirelli P7 Sport er en ultimate allrounder til trening. P7 Sport er utviklet til hverdagssykling og trening mil etter mil med trygghet og lang holdbarhet. Dekket har 60 tpi TechBELT casing teknologi som er optimalisert til dagens moderne brede felger for bedre håndtering og komfort.
kr 339
SCHWALBE Thunder Burt Folding tire 29 x 2,35 (60-622)

ADDIX Speed
kr 819