Du har ingen varer i handlekurven.

Dekk

Filtre
elementer per side
Høytrykksfelgbånd i elastisk Nylonmaterialet for 28"/622mm felger. Sitter tett og kompakt på felgen, med ventilhull. Leveres i par.
kr 99
Høytrykksfelgbånd i elastisk Nylonmaterialet for 26"/559mm MTB felger. Sitter tett og kompakt på felgen, med ventilhull. Leveres i par.
kr 89
Høytrykksfelgbånd i elastisk Nylonmaterialet for 27.5"/584mm felger. Sitter tett og kompakt på felgen, med ventilhull. Leveres i par.
kr 99
Høytrykksfelgbånd i elastisk Nylonmaterialet for 27.5"/584mm felger. Sitter tett og kompakt på felgen, med ventilhull. Leveres i par.
kr 99
Den beste allrounderen i feltet, brakt til et helt nytt ytelsesnivå. Kjør raskere, mer komfortabel og med økt punkteringsbeskyttelse. Laget for å gjøre deg bedre. Racerdekket GP5000 er etterfølgeren til Grand Prix 4000 S II.

kr 729
For din vei utenfor veien. For mer komfort.

Det være seg den lange turen eller snarveien på vei hjem. Den nye Gravel-Terra-serien fra Continental bringer deg til reisemålet ditt. Laget for å ta deg over de røffe og glatte veiene. Også egnet for el-sykler opp til 25 km/t.
kr 409
Det være seg den lange turen, eller snarveien på vei hjem. Den nye grus Terra-serien fra Continental får deg dit.

Terra Trail er den modellen med mest mønster i serien vår. Laget for å komme deg over grov og glatt.

Velg endre vei, kjør Terra.
kr 419
CONTINENTAL Ultra Sport III 25-622

Enten du kjører flere mil med din lokale klubb eller utforsker nye ruter på egen hånd, er dette landeveissykkeldekket designet for god ytelse. Den har Continentals PureGrip-blanding, som er basert på aktiverte silikaforbindelser for å gi deg resultater på ytelsesnivå. Dette dekket gir enestående grep så vel som gode allround egenskaper.
kr 229
Et åpent og aggressiv mønster gir High Roller II gode selvrensende egenskaper og godt grep i våte forhold. Et mer firkantet mønster sørger for en forutsigbar følelse og de modifiserte knastene øker bremsekraften og sitter enda bedre i svingene. Denne kommer med 3C MaxxTerra blandingen som øker bremseeffekten og levetiden uten at det går utover sidegrepet! TR betyr at dekket er utstyrt med den samme kanten som UST dekk har. Dermed sitter dekket godt på felgen mens man tjener på den lave vekten fra et vanlig dekk.
kr 749