Du har ingen varer i handlekurven.

Deler

Filtre
elementer per side
BAFANG HMI med LCD-skjerm med høy kontrast gir all viktig informasjon med et øyeblikk og kan også leses i direkte sollys uten problemer. Driften av det samlede systemet er integrert i HMI og krever ikke en ekstra styrestyring. Ekstrautgangen kan styres individuelt av ni støttenivåer. Brukergrensesnittet er tydelig lesbart og intuitivt å bruke. HMI er kompatibel med bussystemet RS 232. HMI er beskyttet mot berøring og inntrenging av vann og smuss og oppfyller beskyttelsesklasse IP 65.

Passer mange modeller med Bafang motorsystem.
kr 999
Bosch Repair Service Kit BDU2XX
Reservedeler kit for reprasjons av andre generasjon kjøre-enhet, for eliminering av skade på høyre side bunn brakett.

Lageret med lager beskyttelsering og lager grease kommer ferdig montert.
kr 1 399
EU Charger Power Cable
Compatible with all chargers

Active Line Plus (BDU3XX)
Active Line (BDU3XX)
Performance Line Speed(BDU4XX)
Performance Line (BDU3XX)
Cargo Line / Speed (BDU4XX)
Active Line (BDU2XX)
Classic+ Line
Performance Line CX (BDU2XX)
Performance Line (BDU2XX)
kr 70
Bosch Spoke Magnet, for måling av hastighet.

Kun orginale magneter må benyttes.
kr 119
Bosch hjulmagnet som passer smale hastighetssensorer. Denne er ment for bruk på BDU3XX og BDU4XX. Korrekt funksjon er kun garantert med original magnet.
kr 120
Magnet centerlock, suitable for speed sensor slim, for measuring speed, only use original magnets!
kr 120
Bosch Nyon BUI350 baner vei for en fullstendig tilkoblet el-sykkel opplevelse. eBike Connect applikasjonen kobler Nyon sammen med smarttelefonen og utveksler data om ruter og aktiviteter. Fargeskjermen støtter deg som en smart guide når du utforsker ukjente steder og fungerer som en personlig trener ved å gi deg treningsdata. Du kan enkelt betjene Nyon via berøringsskjermen, og kontrollere den ved hjelo av den separate kontrollenheten med du sykler. Uansett om du er på en lengre sykkeltur eller en rutinetur sørger den robuste og lettstelte skjermen for at du alltid har godt med utstyr uansett situasjon og vær. Computeren er smartere, mer intuitiv og mer tilkoblet enn noen gang.
kr 3 900
Kontrollenhet for Nyon display, kabel, gummiring og skruer medfølger.
kr 699
Den nye Bosch Purion-skjermen ble designet som et alternativ til Intuvia-skjermen, med vekt på kompaktitet og enkel betjening.
kr 1 199