Du har ingen varer i handlekurven.

Dun & Isolasjonsjakker

Filtre
elementer per side
Det perfekte valget for vinteraktiv ungdom. Røros Down Youth Girl Jacket med resirkulert dun i bokskonstruksjon. Dette gjør at man kan dra maks fordel av de isolerende egenskapene til dunet og hindrer dannelsen av kuldebroer. Det vind- og vanntette ytterstoffet Pertex Quantum® gjør jakken pustende og værbeskyttende. Røros Down Youth Girl Jacket inngår i vår Røros-serie, en serie av flerfunksjonelle og varmeisolerende jakker designet for både aktivitet og hverdagsbruk.
kr 1 400 kr 2 000
Det perfekte valget for vinteraktiv ungdom. Røros Down Youth Jacket er laget med resirkulert dun i bokskonstruksjon – et designgrep som hindrer kuldebroer noe som fører til at man får maksimalt utbytte av dunens isolerende egenskapene.

Det vind- og vanntette ytterstoffet Pertex Quantum® gjør jakken pustende og værbeskyttende. Røros Down Youth Jacket inngår i vår Røros-serie, en serie av flerfunksjonelle og varmeisolerende jakker designet for både aktivitet og hverdagsbruk.
kr 1 400 kr 2 000
Nyhet! Sesongens flotteste kåpe til junior med 80/20 dun fra Re:Down.

Den klasiske dunkåpen Karikleiva er fylt med 80/20 dun fra Re:Down, og vil holde deg varm og komfortabel vinterhalvåret. Denne flotte kåpen blir uten tvil en sikker favoritt, år etter år!
kr 899 kr 1 799
En 80/20 dunjakke for de virkelig kalde dagene! Roland er laget med 100% resirkulert dun fra Re:Down.
Re:Down jakke av 80/20 resirkulert dun og fjær. Jakken har fast hette med avtagbar, imitert pels og lycra mansjett for optimal komfort og varme gjennom vinteren. Med et klassisk, pent uttrykk er jakken svært anvendelig og en sikker vinner denne sesongen.

kr 599 kr 1 199
Dynamic down jacket er en varm og klassisk tynn dunjakke. Bruk den gjerne før og etter høy aktivitet, eller som et varmere alternativ til rolige aktiviteter. Jakken har innerlomme og mulighet for innstramming i nederkant. Hetten har et elastisk bånd for bedre passform.
kr 999 kr 1 299
Vind og nesten vanntett varmeisolerende skijakke for barn
kr 700 kr 999
Dynamic down jacket er en varm, klassisk tynn dunjakke. Bruk den gjerne før og etter høy aktivitet, eller som et varmere alternativ til rolige aktiviteter. Jakken har innerlomme og bånd for innstramming i nederkant. Hetten har et elastisk bånd for bedre passform.
kr 999 kr 1 499
En lett og myk dunjakke med 90% dun og 10% fjær som isolerer godt.

Jakken har sidelommer med glidelås og elastiske mansjetter. Perfekt som ytterplagg eller som mellomlag når det blir kaldt.
kr 500 kr 999
En lett og myk dunjakke med 90% dun og 10% fjær som isolerer godt.

Jakken har sidelommer med glidelås og fast hette. Perfekt som ytterplagg eller som mellomlag når det blir kaldt.
kr 500 kr 999