Du har ingen varer i handlekurven.

Dynafit

Filtre
elementer per side

Oppdag fjellets frihet med Radical Pro W Boot, en støvel som tar toppturen til nye høyder! Med sin forbedrede passform og reduserte vekt, byr denne støvelen på en oppgradert versjon av den kjente Hoji Pro Tour W.

Den innovative "leppe"-funksjonen foran sikrer kompatibilitet med de fleste toppturbindinger. Det velkjente Hoji Lock System gjør overgangen fra gåmodus til skimodus til en lek, samtidig som det gir støvelen et enestående gåutslag. Kjøreegenskapene? De må oppleves!

kr 7 679 kr 9 599
Solbeskyttelse for både hode og øyne. En fet løpecaps laget i stretch og perforert materiale for bedre passform og lufting.
kr 374 kr 499
Solbeskyttelse for både hode og øyne. En fet løpecaps laget i stretch og perforert materiale for bedre passform og lufting.
kr 374 kr 499
Kraftig toppturbinding som takler tøff kjøring på variert underlag En vel gjennomprøvd binding med særdeles sikker utløsermekanisme som er enkel i bruk. Rotation er lagd med utstrakt bruk av aluminium som gjør binding både sterk og lett.

Den roterende frambindingen gjør utløsermotstanden mer elastisk og sørger for at støvelen fortsatt sitter selv ved gjentatte slag på skia. Med framovertrykk i bakbindingen vil pinnene som går inn i skoa ha samme posisjon uavhengig av hvor mye skia bøyes, noe som gir bedre vridningsstivhet. Resultatet er en binding man kan stole på i alle situasjoner!
kr 4 999 kr 6 199
Kraftig toppturbinding, som takler tøff kjøring på variert underlag.
kr 6 299 kr 7 599
Den klassisk Radical ST er tilbake i ny utførselse nå med aluminium front og lavere vekt. Dette er bindingen for deg som vil ha en velprøvd, lett og stabil binding med integrert skistopper for allsidig bruk.
kr 3 499 kr 4 999
Neste generasjon toppturstøvler.

Suksessen med TLT-serien fortsetter med nye TLT X. Her kan du forvente de beste kjøreegenskapene i denne vektklassen støvler og ikke minst en komfort som vi ikke har opplevd før. Støvelen har i motsetning til sin forgjenger TLT 8 ikke lenger Speed Nose men er utstyrt med en leppe som blant annet gjør den kompatibel med alle typer stegjern.

Twistfit
Over risten er den tradisjonelle spennen erstattet med en helt ny mekanisme som sikrer en jevn og effektiv innstramming. Du kjenner støvlene wrapper seg rundt foten og gir en presis og behagelig følelse.

Ultralock 5.0
Toppspennen er også den som styrer gå-ski modus på støvlene. Spennen er koblet sammen med en bred stropp som også gir en jevn kraftfordeling når den strammes til og belastes.

Liner Dynafitter 5
En helt ny innerstøvel som sikrer optimal passform, godt gåutslag og veldig lav vekt.

101mm lestbredde
Lesten sikrer god blodsirkulasjon for de lange dagene, komforten er uovertruffen uten at det går på bekostning av kjøreegenskapene nedover .
kr 7 999 kr 9 599
Neste generasjon toppturstøvler.

Suksessen med TLT-serien fortsetter med nye TLT X. Her kan du forvente de beste kjøreegenskapene i denne vektklassen støvler og ikke minst en komfort som vi ikke har opplevd før.

Støvelen har i motsetning til sin forgjenger TLT 8 ikke lenger Speed Nose men er utstyrt med en leppe som blant annet gjør den kompatibel med alle typer stegjern.
kr 7 999 kr 9 599
Sorter etter Clear All