Du har ingen varer i handlekurven.

Energibarer

Filtre
elementer per side
Med PurePower Energy Snack Kokos får du en deilig dusørbit som gir deg ekstra energi, slik at du kan komme deg helt gjennom treningen - eller unngå å gå sukkerkald like før målstreken. Kokosbaren har også havregryn tilsatt slik at du får i deg rikelig med fiber. Det gir en jevnere forbrenning, som energien varer lenger.

278 Kcal pr 60g.
kr 29
Derfor er PurePower sin Energy Snack-kakao unik!
Energy Snack Cocoa er PurePower sin mest solgte energibar, med en smak som minner om havregrynkuler.

Energy Snack Cocoa er en innovativ energibar som fyller din energilager med både komplekse og enkle karbohydrater, som kan brukes før, under eller etter trening.
kr 29
Med Energy Snack Caramel / Peanut får du:

En deilig matbit med karamell og peanøttsmør

En god energikilde med rask og god effekt.

En praktisk energibar som er lett å spise

Perfekt for det raske energitilskuddet for deg som sykler, løper, svømmer eller bare elsker smaken av karamell og peanøttsmør.
kr 29
PurePower Protein Snack Coconut er det deilige proteintilskuddet for restitusjonen din som virker som den perfekte belønningen etter en hard treningsøkt. Smaken minner om en Bounty-bar med et deilig overtrekk av sjokolade. Så åpne pakken, ta en matbit, og gled deg over at du kan slappe av etter innsatsen med en skikkelig deilig himmelsk matbit.

Vil du gi deg selv en ekstra belønning for en god innsats? Og elsker du smaken av kokos? Da er den praktiske PurePower Protein Snack Coconut den smarte løsningen som ikke fyller posen eller krever noen forberedelse.

Bare ta pakken, åpne den, ta en bit - og så nyyyyyyyyyyde.
kr 29