Du har ingen varer i handlekurven.

Energizer

Filtre
elementer per side
Spesialbatteri / knappcelle Lithium
kr 49
Energizer Power er det perfekte batteri til elektronikk med normalt energiforbruk. som f.eks. lommelykter. røykvarslere. fjernkontroller. leker etc. Batteriene i Power-serien fås i de mest vanlige størrelsene AA. AAA. C. D og 9V i pakker á 1. 2 og 4 stk.. samt flere muligheter for storforbrukere.
kr 65
Energizer Ultimate Lithium gir en uslåelig varighet i den mest energikrevende elektronikk. og yter under de mest krevende omgivelser. Ved ekstreme temperaturer fra -40°C til +60°C sørger Energizer Ultimate Lithium for at ditt kamera. pulsklokke. GPS eller lommelykt yter der andre batterier må gi tapt. I tillegg har Energizer redusert vekten med intill 33% sammenlignet med andre alkaliske batterier - det perfekte batteri for lange turer og krevende ekspedisjoner. eller for deg som må ha det beste.
kr 45
Energizer Ultimate Lithium gir en uslåelig varighet i den mest energikrevende elektronikk, og yter under de mest krevende omgivelser. Ved ekstreme temperaturer fra -40°C til +60°C sørger Energizer Ultimate Lithium for at ditt kamera, pulsklokke, GPS eller lommelykt yter der andre batterier må gi tapt. I tillegg har Energizer redusert vekten med intill 33% sammenlignet med andre alkaliske batterier - det perfekte batteri for lange turer og krevende ekspedisjoner, eller for deg som må ha det beste.
kr 179
Sorter etter Clear All