Du har ingen varer i handlekurven.

Ernæring

Filtre
elementer per side
Energirik og smakfull sportsdrikke til tur og trening.

Sportsdrikken inneholder kun naturlige ingredienser og en høy PH som ikke gir syreskader på tenner. Smaksatt av ekte frukt og bær gjør den lettdrikkelig både på tur, men også under harde økter og konkurranser. Inneholder mineraler som opprettholder prestasjonen under utholdenhetsøkter.
kr 183
High5 Zero Tabletter SitrusÅ holde seg hydrert har aldri vært lettere. Zero er en frisk sukkerfri elektrolytt drikk uten kalorier. Du kan bruke Zero under trening og gjennom dagen for å få i deg C vitaminer og nøkkel-elektrolytter, som Natrium og Magnesium. Bare slipp en tablett i vannflasken og se den løse seg opp. Tabletten inneholder lette naturlige smaker uten kunstig farge og preserveringsmidler. Tabletten er mulig å brekke opp, for en ennå lettere styrke på drikken.

Den nøye utformede formelen inkluderer C vitaminer som hjelper immunforsvaret, og reduserer trøtthet og utmattelse. Magnesiumen i Zero hjelper på elektrolyttbalansen i kroppen, samtidig som den støtter opp under muskelprotein syntesen.

Siden Zero har en lett og usøtet smak, kan det med fordel brukes av personer som jobber i varme miljøer.
kr 79
NB! Nedpriset p.g.a dato


High5 Zero Tabletter TropiskÅ holde seg hydrert har aldri vært lettere. Zero er en frisk sukkerfri elektrolytt drikk uten kalorier. Du kan bruke Zero under trening og gjennom dagen for å få i deg C vitaminer og nøkkel-elektrolytter, som Natrium og Magnesium. Bare slipp en tablett i vannflasken og se den løse seg opp. Tabletten inneholder lette naturlige smaker uten kunstig farge og preserveringsmidler. Tabletten er mulig å brekke opp, for en ennå lettere styrke på drikken.

Den nøye utformede formelen inkluderer C vitaminer som hjelper immunforsvaret, og reduserer trøtthet og utmattelse. Magnesiumen i Zero hjelper på elektrolyttbalansen i kroppen, samtidig som den støtter opp under muskelprotein syntesen.

Siden Zero har en lett og usøtet smak, kan det med fordel brukes av personer som jobber i varme miljøer.
kr 79

Elsker du smaken og konsistensen av deilig, myk karamell? Så har du endelig muligheten til å få den herlige, syndige søte smaken i proteinbaren din - og til og med fylle den med et deilig sjokoladelag rundt.

Det gir deg ikke bare den optimale blandingen av karbohydrater og proteiner for utvinningen. Det gir deg også den lille smaksgleden som blir prisen du kan gi deg selv for å ha prestert optimalt under treningen.

Med en Protein Snack Caramel i vesken etter treningen har du alltid noe å se frem til og noe å tilby.
kr 29
Ta en ren snack når du trenger energi

Med en Pure Snack fra PurePower får du en myk og deilig raw bar som er belagt med crunchy mørk sjokolade.
Her får du en fantastisk smakfull snack som kan brukes hele året. Ta den med deg på farten, nyt den på tur, fottur eller tilfredsstill søtsuget med denne deilige Pure Snack.

Pure Snackbaren har et mykt senter av dadler toppet med sprø velsmakende mandler og nøtter. Som navnet tilsier, er ikke baren bakt, og dermed får du en intens og naturlig smak, som samtidig gir deg naturlig energi.
Til slutt er Pure Snack belagt med sprø mørk sjokolade, som setter prikken over i-en og gir deg en smaksopplevelse av høy klasse.

En ting er sikkert; en er neppe nok - Pure Snack er baren du vil prøve igjen og igjen.
kr 28
Med PurePower Energy Snack Kokos får du en deilig dusørbit som gir deg ekstra energi, slik at du kan komme deg helt gjennom treningen - eller unngå å gå sukkerkald like før målstreken. Kokosbaren har også havregryn tilsatt slik at du får i deg rikelig med fiber. Det gir en jevnere forbrenning, som energien varer lenger.

278 Kcal pr 60g.
kr 29
PurePower HYDRO brusetabletter med en deilig appelsinsmak inneholder vitaminer og mineraler.

Elektrolytter er en blanding av salter og mineraler som du kan gå tom for når du trener hardt og seriøst, rett og slett fordi du svetter dem ut av kroppen.

Hydro inneholder natrium (salt) og magnesium. Magnesium spiller en rolle i elektrolyttbalansen og bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.
kr 90
Hydro Tropical er en frisk, smakfull brusetablett som inneholder vitaminer og mineraler. PurePower Hydro Tabs inneholder ikke sukker, dvs. enkle karbohydrater, slik at du ikke tilsetter kalorier fra sukker ved å innta PurePower Hydro Tabs.
kr 90
Derfor er PurePower sin Energy Snack-kakao unik!
Energy Snack Cocoa er PurePower sin mest solgte energibar, med en smak som minner om havregrynkuler.

Energy Snack Cocoa er en innovativ energibar som fyller din energilager med både komplekse og enkle karbohydrater, som kan brukes før, under eller etter trening.
kr 29