Du har ingen varer i handlekurven.

Felle Ski

Filtre
elementer per side
Super turski med 430 mm fell for sikkert feste.

Bredden på skia sammen med vår ekstra sidekant gjør den veldig stabil og lett å svinge , ploge og bremse med.

Atomic sin gode universalsåle sammen med 100% Mohairfell gir god gli.
kr 4 250
Super turski med 430 mm fell for sikkert feste.

Bredden på skia sammen med vår ekstra sidekant gjør den veldig stabil og lett å svinge , ploge og bremse med.

Atomic sin gode universalsåle sammen med 100% Mohairfell gir god gli.
kr 2 975 kr 4 250
Super felleski til tur/ trening for barn og ungdom. 45 mm bredde gjør skia veldig stabil og sidekant gjør det enkelt å kjøre nedover.

100% mohair fell sikrer godt feste og god gli.
kr 1 750 kr 2 500
Hva kan gjøre Pro Skintec-skiene enda bedre? En flyttbar binding som passer! Atomic Prolink Shift Pro CL er en klassisk binding for alle Pro Skintec-ski som kan skiftes til fem forskjellige posisjoner ved å trykke på en knapp: forover for mer grep og bakover for mer gli, slik at du kan perfeksjonere ytelsen under forskjellige forhold. Det er en ergonomisk spak for manuell åpning og lukking som gjør den veldig enkel å bruke, selv når du bruker hansker. Som alle Prolink-bindinger er det en binding med 2 skinner som er kompatibel med alle 2-skinne støvler på markedet, inkludert NNN® og Turnamic®. Bindingen er også kompatibel med alle Atomic Skintec-ski som har Prolink Shift-platen forhåndsmontert. Bruker du Skintec er det fornuftig å bruke denne bindingen!
kr 2 399 kr 3 500
Zero ski fra Fischer, bruksområde er rundt 0 grader
kr 1 550 kr 3 100
Smørefri markaski med Zero såle.

Pga den store etterspørsel på de smørefrie RCS- skiene får bestselgeren Superlight også det samme smørefrie belegget.

Superlight Zero egner seg spesielt godt rundt det vanskelige 0º-føret med fuktig nysnø. Belegget er allerede bru
kr 1 499 kr 2 999
Ny toppracing smørefri klassisk konkurranse- og treningsski med ny integrert 100% mohair kortfell. Har en konstruksjon som tillater kortere og noe bredere todelt fell som gir lett føring, et sikkert feste og utmerket gli. Skiene fungerer best når det er faste forhold ved de fleste temperaturer, og er et ypperlig tilleggspar til de smørbare skiene.
kr 3 250 kr 6 500
Prisgunstig smørefri klassisk treningsski med integrert kortfell. Et innovativt system fra Fischer med todelt fell og midtrand som gir lett føring, et sikkert feste og god gli.
kr 1 500 kr 3 000
Fischer Twin Skin Power er en smørefri markaski med innsving og integrert kortfell. Et innovativt system med todelt fell og midtrand som gir lett føring, et sikkert feste og god gli. Skiene har også Speed Grinding steinslipt belegg som gir god gli. Den kommer ferdig montert med Tour Step-In binding i det nye TURNAMIC®-systemet som gjør det enklere enn noensinne å ta på og av ski, samt justere bindingene underveis uten verktøy. Flytt bindingen forover for bedre feste, bakover for bedre gli.
kr 3 000
Sorter etter Clear All