Du har ingen varer i handlekurven.

Feste - Smøring

Filtre
elementer per side
Et "must-have" produkt for grov snø, kunst snø og glaserte spor rundt +3...-7°C. Testet og godkjent av alle store XC verdenscuplag!

Selv om Gold Klister er et nytt produkt i klisterserien vår, har den allerede et sterkt rykte.
kr 249
Rex Klister Blå

For isete og hard snø. Berømt for sin holdbarhet. Under abrasive forhold kan brukes som basisvoks for andre klister og gripevoks.

Knallgod slitestyrke!

Temperaturområde -5/-30C
kr 249
En enkel måte å vokse skiene på! Bare påfør tape og trekk av bakpapiret, og du er klar til å gå. TapeGrip er egnet for alle forhold og vil vare opptil 250 kilometer avhengig av snøforholdene. Komponentene til TapeGrip yter "intelligent" for å gi overlegent grep og gli under alle forhold. Enkel å bruke, varer lenge og også lett å fjerne med Rex Remover.
kr 299
Ny fra Rex. Basert på Gold Klister, er denne nye molybden Racing Service klisteren spesielt god på skitten og grov snø. Den er litt mykere for ekstra grep. Det tilsatte molybdenet forbedrer glideegenskapene og reduserer feste av skitt på gammel og grov snø.

Temperaturområde: -5/4 °C.
kr 299
FESTEVOKS BLÅ MULTIGRADEArt. nr: 310141P36 er en god allround festevoks på kaldt vinterføre.sg -5/-12
kr 119
Klister for våt nysnø – når nedbøren går over til regn. 0/+2
kr 119
Rode Klister Multigrade -6/+6. Rode Multigrade er aktuell på alle klisterfører ved pluss- og minusgrader.
kr 119
Rodes mest kjente klister. Brukes på våt nysnø og varierende føre, samt fuktig kornet snø. Blandes gjerne med Silver Extra (K52) på vekslende føre. Et mykt klister som alltid bør ha et underlag. -2/+3
kr 149
Rossa Spesial er for våt snø; ny og gammel/kornet snø. 0/+3
kr 119