Du har ingen varer i handlekurven.

Fjell Ski

Filtre
elementer per side
Nyt å utforske villmarken på den brede, stabile Outback 68 Crown/Skin Xtralite.

Denne skien har stålkanter i full lengde for å forbedre kontrollen nedover og et Offtrack Crown-mønster for pålitelig grep, og er også Easy Skin-kompatibel.

Kortere skilengde gir forbedret kontroll og manøvrerbarhet for en enklere skiopplevelse.
kr 2 800 kr 4 000
Trace 82 Crown/Easy Skin er en meget aktuell fjellski uten stålkant. nytt av året er at den har fått Crown-mønster for enkelt feste i de aller fleste terreng.

Når ikke Crown-mønsteret gjør jobben lenger kan man sette på Easy Skin halvfell som vil ta over og gjøre bestigningene enkle og trygge.
kr 3 290 kr 4 700
Ny fjellski med Fischers velkjente teknologi. Robust, lett og allsidig stålkantski for turer og ekspedisjoner, med mulighet for å sette på fell.
kr 3 290 kr 4 700
Markert innsving og senter bredde på 56mm gjør skien lettsvinget, og gir god flyt i løssnø. Hel stålkant og et moderat gå-spenn tilpasset jenter. En kjøreglad og optimal fjellski for turglade jenter. Skien blir levert med den nye fellelåsen for kortfell. Anbefalt binding er BC binding, men ønsker du bedre kjøregenskaper kan du velge 75mm.
kr 3 009 kr 4 299
En bred og lettsvinget fjellski med moderat gåspenn og gode flyt egenskaper.
Skien har hel stålkant og leveres med den nye fellelåsen til kortfell.
En perfekt ski for turer i kupert tereng, gjerne i dyp og tung snø.
Ønsker du å få mest mulig ut av fellesystemet til Åsnes anbefaler vi å benytte en tilpasset fell i mohair 45mm til kaldt føre og moderat terreng.
Vått føre og bratt terreng krever 45mm Syntetisk kortfell.
kr 3 009 kr 4 299
Falketind 62 Xplore er en superlett og kjørevillig fjellski med mye innsving, som i 180cm lengde gir en radius på 18,7 meter. Denne skien er konstruert med et spenn som gjør den fin å gå med, samt at det gir god glid med kortfell.

Skien har også styrerand, noe som gir en totalpakke som er ideell for de som planlegger lengre turer i fjellet, og ønsker offensiv og leken skikjøring.
kr 3 849 kr 5 499