Du har ingen varer i handlekurven.

Fjell Ski

Filtre
elementer per side
Nyt å utforske villmarken på den brede, stabile Outback 68 Crown/Skin Xtralite.

Denne skien har stålkanter i full lengde for å forbedre kontrollen nedover og et Offtrack Crown-mønster for pålitelig grep, og er også Easy Skin-kompatibel.

Kortere skilengde gir forbedret kontroll og manøvrerbarhet for en enklere skiopplevelse.
kr 3 040 kr 4 400
Nye S-Bound 98 Cown/Dual-Skin Xtralite skien, nå med en helt ny egenskap i form av Super Skin feste. Super Skin er et helt nytt fellsystem på S-Bound skiene, helfell med enkelt festehake i front for enkel håndtering.

S-Bound 98, en av de bredeste fjell/tur-skiene til Fischer, og et førstevalg for de virkelige backcountry turgåere som ønsker ekstremt manøvrerbare ski i alle situasjoner. Air Channel trekjerne er nå enda lettere, tåler mye og gir brukeren full kontroll over skiene ved jevn trykkfordeling.
Smørefritt Offtrack Crown-mønster gir godt grep uten bruk av smøreprodukter, og når stigningene blir tøffe er valgene selvfølgelig tilstede ved enten å velge Easy Skin halvfell eller nye Super Skin helfell (kjøpes separat).

Villmannen i deg vil gjenspeiles det nye designet, det nordiske polare klima viser vei og egenskapene i disse skiene.
kr 5 100
Europa-serien endrer navn til TransNordic. Nytt navn, men de samme unike egenskapene og enda flere er lagt til.

TransNordic 59 Twin Skin har en ny og lettere kjerne, og sammen med Nordic Rocker gir dette svært god flyt i terrenget og i løypene. Lett og allsidig stålkantski som benyttes mest i løyper, men også ofte utenfor ved mer faste underlag i marka og på fjellet.

Velkjente Twin Skin fellsystem gir godt grep på de aller fleste underlag. Det nye designet har motiv fra de nordiske polare strøk, og gjenspeiler egenskapene til denne skien.
kr 3 040 kr 4 300
Ny fjellski med Fischers velkjente teknologi. Robust, lett og allsidig stålkantski for turer og ekspedisjoner, med mulighet for å sette på fell.
kr 3 290 kr 4 700
Fischers populære Adventure 62 Crown i helt nytt design, er du klar for nye eventyr? Ski for oppkjørte løyper, scooterløyper, samt ypperlig utenfor løypene når det er fastere forhold. Lett og stabil med god gli og ekstraordinære klatreegenskaper med Offtrack Crown, samt rocker for gode kjøreegenskaper. Det originale smørefrie mønsteret Offtrack Crown gir trygt og godt feste på de fleste føreforhold, og universal slip gir gode glidegenskaper på alle fører. Leveres med IFP plate.
kr 3 400
Fjelltech M44 er en helt ny markaski med stålkant og integrert fell fra Madshus. Skiene er svært lette og robuste takket være Paulownia kjernen.

¾ stålkant gir sammen med den innsvingte profilen en trygg og retningsstabil ski som er enkel å svinge og ploge med selv på isete underlag.

Den smale formen gjør at skiene passer godt i oppkjørte spor.
kr 2 700 kr 3 800
Breidablikk er produsert med en trekjerne av Popler, har en smørbar sintrert sole og en solid nylon cap.

Vekten på skien er bare 1.850g i 190cm, noe som gjøre turen lettere.
Målene på skien er 86-62-74. Den markante innsvingen sammen med en myk tupp gjør denne skien lett å svinge.
Ønsker du å få mest mulig ut av fellesystemet til Åsnes anbefaler vi å benytte en smal fell (mohair 45mm) til kaldt føre og flatt terreng.
Vått føre og bratt terreng krever 60mm Syntetisk kortfell.
kr 3 399 kr 4 299
Markert innsving og senter bredde på 56mm gjør skien lettsvinget, og gir god flyt i løssnø. Hel stålkant og et moderat gå-spenn tilpasset jenter. En kjøreglad og optimal fjellski for turglade jenter. Skien blir levert med den nye fellelåsen for kortfell. Anbefalt binding er BC binding, men ønsker du bedre kjøregenskaper kan du velge 75mm.
kr 3 009 kr 4 299
En bred og lettsvinget fjellski med moderat gåspenn og gode flyt egenskaper.
Skien har hel stålkant og leveres med den nye fellelåsen til kortfell.
En perfekt ski for turer i kupert tereng, gjerne i dyp og tung snø.
Ønsker du å få mest mulig ut av fellesystemet til Åsnes anbefaler vi å benytte en tilpasset fell i mohair 45mm til kaldt føre og moderat terreng.
Vått føre og bratt terreng krever 45mm Syntetisk kortfell.
kr 3 439 kr 4 299