Du har ingen varer i handlekurven.

Fjellsko

Filtre
elementer per side
Denne AKU-turskoen, en gammel favoritt, har hatt 30 års suksess på det italienske markedet.

Den har en usedvanlig behagelig passform; den er lett og pustende og perfekt for dagsturer i lett/middels vanskelig terreng.

Den egner seg også for lett arbeid og fritid på fjellet.
kr 1 749 kr 2 499
Denne AKU-turskoen, en gammel favoritt, har hatt 30 års suksess på det italienske markedet.

Den har en usedvanlig behagelig passform; den er lett og pustende og perfekt for dagsturer i lett/middels vanskelig terreng.

Den egner seg også for lett arbeid og fritid på fjellet.
kr 1 749 kr 2 499
En kraftig og stabil. men likevel lett jaktstøvel med ekstra avstivet skaft gir god stabilitet når du bærer tungt eller går i bratt fjell.

ALFA Bever Pro Advance GTX® er laget i fullnarvet lær og fôret med Gore-Tex® Ultimate. slitesterkt og hurtigtørkende. Triplede sømmer. hvorav den ene er i kevlar for ekstra god slitestyrke. Mellomsåle i lett EVA med stabiliserende PU-kile i hælen gir lav vekt og god komfort.

Alfa Grip AMG yttersåle i myk gummi og mønster tilpasset nordiske forhold. Memoryfoam for ekstra god komfort i ankelpartiet. Dobbelt sett låsekroker. Kalosjering rundt hele støvelen beskytter læret på utsatte steder.
kr 4 299
Lett, robust fjellstøvel i flott, oljet nubucklær til allsidig bruk.

EGGI er en tidsriktig støvel som kombinerer lett vekt, soliditet og stabilitet på en god måte. Smidig, oljet nubucklær med GoreTex Performance Comfort membran.

Dobbelt sett låsekroker for individuell tilpasning. Vibram Grip AMG yttersåle med suverent grep
kr 3 399
Lett støvel for tung oppakning og bratte bakker. Romslig passform samt helt vedlikeholdsfri med AlfaAir™ overmateriale. Unikt vekt/stabilitet- forhold.

Alfa Rype A/P/S er en flott jaktstøvel i vedlikeholdsfritt AlfaAir™ overmateriale med stabilt, høyt skaft. GORE-TEX-membran gjør støvelen vanntett og pustende. Memoryfoam rundt ankelen sørger for god passform og comfort. Snøresystemet med Double Lock System forenkler individuell tilpasning.

Triple sømmer, hvorav en forsterket med Kevlar, samt helkalosjering øker slitestyrken. Ny, lett mellomsåle av stabiliserende PU-materiale kombinert med ultralett EVA sørger for stabilitet og god demping mens yttersålen Vibram® Grip AMG gir godt grep i variert terreng.
kr 4 499
Klassisk komfortabel fjellstøvel med Memoryfoam. Konstruert for fjellvandring i variert terreng og til toppturer med dagstursekk.
kr 2 659 kr 3 999
Kjent klassiker i ny lett utgave. Samme gode passform, men nå i AlfaAir™. For turer i variert terreng og til toppturer med dagstursekk. Testvinner!

WALK KING AIR A/P/S GTX® i AlfaAir™ og Gore-Tex® er vanntett og pustende, og holder deg tørr på beina i alle forhold. Støvelen har memoryfoam i ankelpartiet, som former seg etter benet, og har ekstra myk toppkant for økt komfort.

Helkalosjeringen gir økt slitestyrke og holdbarhet. Ny, lett mellomsåle av stabiliserende PU-materiale kombinert med ultralett EVA. Den nye Vibram® Grip AMG yttersålen gir et sikkert og godt grep på alle underlag, inkludert fuktig stein.
kr 3 999
En lett fjellsko i skinn med Gore-Tex® og stegjernsfeste. for tøffere fjellbestigninger og tekniske anmarsjer.

Trango Tech Leather GTX er en lett skinnstøvel med gode pusteegenskaper og Gore-Tex-membran; perfekt til tøffere fjellbestigninger og tekniske anmarsjer. Overdelen kommer i slitesterkt nubuck-skinn. med beskyttende gummirand for god beskyttelse i krevende terreng. Skoen kommer med La Sportiva Vibram® Cube-undersåle. med Impact Brake System - et assymetrisk knastesystem som sørger for at skoen til enhver tid har mest mulig kontakt med underlaget. som igjen sørger for utrolig godt grep på underlaget.

Skaftet er utstyrt med La Sportiva 3D Flex System som sørger for en naturlig fleks i ankelleddet ved turer i kupert terreng. samtidig som du får den støtten du trenger. Skoen har i tillegg stegjernsfeste bak.
kr 4 999
En svært lett og komfortabel fjellstøvel med Gore-Tex®

Trango TRK GTX i ny utgave. I tillegg til helt ny design, er overdelen gjort enda mer slitsterk. Trango TRK GTX er en lett og komfortabel fjellstøvel utviklet med utgangspunkt i den kjente Trango-familien til La Sportiva. Den kommer med overdel i slitesterkt og vannavstøtende materiale, med tåbeskyttelse i front. Skaftet kommer med La Sportivas patenterte 3D Flex-system som gjør at skoen flekser naturlig i ankelleddet i variert terreng.

Den nye utgaven kommer med en enkel gamasje/mansjett øverst på skaftet som hindrer rusk og rask fra å komme ned i skoen. Trango TRK kommer med Gore-Tex®-membran og Vibram®-undersåle. Med sine 600 gram er dette den perfekte skoen for lette fjellturer og turer i skog og mark.
kr 3 699
Sorter etter Clear All