Du har ingen varer i handlekurven.

Fjellsko

Filtre
elementer per side
Suverent lett fjellsko fra det anerkjente italienske merket AKU.

Disse tur og fjellskoene er stabile, sitter godt på alt underlag takket være vibram såle, og har en passform som vil tilpasse seg de fleste føtter.

Overdelen er i ekte lær, og sikrer at dette blir en favoritt i mange år
kr 1 679 kr 2 399
Komfortabel, lett alround sko med et stort bruksområde.

AKU sin ikon modell som har vert med i over 40 år. Dette på grunn av den lette vekten, meget gode passform og store bruksområdet.

Den er myk og behaglig på benet men gir samtidig støtte til dagsturer i enkelt terreng. Den gode Vibram sålen gir godt grep og Air 8000 teknologien gir en overlegen uttrekning av fuktighet.
kr 2 499
Teknisk hverdagssko for aktive damer som kombinerer mote og funksjonalitet på en god måte
kr 2 399
En lett. komfortabel og svært anvendelig tekstilsko for bruk i variert terreng. nå med en litt romsligere passform!
kr 2 799
Klassisk komfortabel fjellstøvel med Memoryfoam. Konstruert for fjellvandring i variert terreng og til toppturer med dagstursekk.
kr 2 659 kr 3 799
Klassisk komfortabel fjellstøvel med Memoryfoam. Konstruert for fjellvandring i variert terreng og til toppturer med dagstursekk.
kr 2 659 kr 3 799
Moab Speed Thermo den mest komplette vinterstøvelen fra Merrell, bygd på den legendariske Moab lesten som er brukt av over 50 millioner føtter verden over.

Med vanntett membran og 100g Primaloft isolasjon holder den deg både tørr og varm gjennom hele vinteren, mens FloatPro mellomsålen og Vibram Icetrek yttersålen sørger for god demping, komfort og ett godt grep.
kr 1 330 kr 1 900
Denne testvinneren er en av markedets aller letteste tursko med Gore-Tex. Modellen er stabil og komfortabel. Den har Vibram Megagrip yttersåle, slik at skoene sitter ekstremt godt på vått underlag. Mellomsålen bygger på en trailrunningsko, slik at du får den dempingen du ønsker.
kr 1 749 kr 2 499