Du har ingen varer i handlekurven.

Fjellsko

Filtre
elementer per side
Suverent lett fjellsko fra det anerkjente italienske merket AKU.

Disse tur og fjellskoene er stabile, sitter godt på alt underlag takket være vibram såle, og har en passform som vil tilpasse seg de fleste føtter.

Overdelen er i ekte lær, og sikrer at dette blir en favoritt i mange år
kr 1 749 kr 2 499
Komfortabel, lett alround sko med et stort bruksområde.

AKU sin ikon modell som har vert med i over 40 år. Dette på grunn av den lette vekten, meget gode passform og store bruksområdet.

Den er myk og behaglig på benet men gir samtidig støtte til dagsturer i enkelt terreng. Den gode Vibram sålen gir godt grep og Air 8000 teknologien gir en overlegen uttrekning av fuktighet.
kr 1 749 kr 2 499
Teknisk hverdagssko for aktive damer som kombinerer mote og funksjonalitet på en god måte
kr 2 399
Lett. robust fjellstøvel i flott. oljet nubucklær til allsidig bruk.

EGGI er en tidsriktig støvel som kombinerer lett vekt, soliditet og stabilitet på en god måte. Smidig, oljet nubucklær med GoreTex Performance Comfort membran.

Dobbelt sett låsekroker for individuell tilpasning. Vibram Grip AMG yttersåle med suverent grep. Damelest
kr 3 399
En lett. komfortabel og svært anvendelig tekstilsko for bruk i variert terreng. nå med en litt romsligere passform!
kr 1 749 kr 2 799
En lett. komfortabel og svært anvendelig tekstilsko for bruk i variert terreng. nå med en litt romsligere passform!
kr 2 799
Klassisk komfortabel fjellstøvel med Memoryfoam. Konstruert for fjellvandring i variert terreng og til toppturer med dagstursekk.
kr 2 659 kr 3 799
Kjent klassiker i ny lett utgave. Samme gode passform. men nå i AlfaAir™. For turer i variert terreng og til toppturer med dagstursekk. Testvinner!

En lett fjellstøvel konstruert for krevende turer i fjellet. utviklet i samarbeid med profesjonelle guider. Det slitesterke yttermaterialet AlfaAir™ kombinerer god pusteevne med lavt vedlikeholdsbehov. mens Gore-Tex membranen holder føttene tørre.

Mellomsålen i lett EVA sørger for god støtdemping. mens yttersålen fra Vibram® er spesielt tilpasset høyfjellet og er kompatibel med halv-automatiske stegjern. Sålen er middels avstivet for stabilitet i utfordrende terreng. uten at det går på bekostning av bevegelseskomforten.
kr 3 999
GORE-TEX fjellstøvel kombinerer frihet, komfort og støtte.

Laget for å gi komfort når du er i bevegelse, men også for å tåle den røffe virkeligheten. Aerios AR gir optimal stabilitet, beskyttelse, passform og frihet. Den 3D-støpte Ultralon®-kragen følger ankelens bevegelser, samtidig som den regulerer og beskytter. Den integreres med pløsen, og resultatet er en samlet enhet med komfortabel passform.

GORE-TEX gir pustende og vanntett beskyttelse som varer, mens det solide knottemønsteret og den klebrige yttersålen fra Vibram® XS Trek gir en ekstra dose selvtillit på veien.
kr 1 799 kr 2 999
Sorter etter Clear All