Du har ingen varer i handlekurven.

Fjellsko Dame

Filtre
elementer per side
Komfortabel, lett alround sko med et stort bruksområde.

AKU sin ikon modell som har vert med i over 40 år. Dette på grunn av den lette vekten, meget gode passform og store bruksområdet.

Den er myk og behaglig på benet men gir samtidig støtte til dagsturer i enkelt terreng. Den gode Vibram sålen gir godt grep og Air 8000 teknologien gir en overlegen uttrekning av fuktighet.
kr 1 749 kr 2 300
Teknisk hverdagssko for aktive damer som kombinerer mote og funksjonalitet på en god måte
kr 1 499 kr 2 699
Lett. robust fjellstøvel i flott. oljet nubucklær til allsidig bruk.

EGGI er en tidsriktig støvel som kombinerer lett vekt, soliditet og stabilitet på en god måte. Smidig, oljet nubucklær med GoreTex Performance Comfort membran.

Dobbelt sett låsekroker for individuell tilpasning. Vibram Grip AMG yttersåle med suverent grep. Damelest
kr 3 399
En lett. komfortabel og svært anvendelig tekstilsko for bruk i variert terreng. nå med en litt romsligere passform!
kr 1 399 kr 2 799
Klassisk komfortabel fjellstøvel med Memoryfoam. Konstruert for fjellvandring i variert terreng og til toppturer med dagstursekk.
kr 2 999 kr 3 999
Kjent klassiker i ny lett utgave. Samme gode passform. men nå i AlfaAir™. For turer i variert terreng og til toppturer med dagstursekk. Testvinner!

En lett fjellstøvel konstruert for krevende turer i fjellet. utviklet i samarbeid med profesjonelle guider. Det slitesterke yttermaterialet AlfaAir™ kombinerer god pusteevne med lavt vedlikeholdsbehov. mens Gore-Tex membranen holder føttene tørre.

Mellomsålen i lett EVA sørger for god støtdemping. mens yttersålen fra Vibram® er spesielt tilpasset høyfjellet og er kompatibel med halv-automatiske stegjern. Sålen er middels avstivet for stabilitet i utfordrende terreng. uten at det går på bekostning av bevegelseskomforten.
kr 3 999

Aequilibrium ST GTX er en lett, teknisk støvel ideell for via ferrata, trekking og kryssinger på isbreer og i blandet terreng. Den sikrer maksimal komfort med dens myke snøvakt på kragen. Dens innovative Double Heel™ konstruksjon gir enestående gangevne, mens den nye såle-/mellomsålepakningen med Rubber Guard™ skallkonstruksjon gir holdbarhet og letthet i harmoni. Formen er ergonomisk, med TPU-skall integrert i tåen og hælen for forsterkning. Den halvkramponerbare mellomsålen og Vibram® SpringLug Tech sålen gir perfekt tilpasning til harde fjelloverflater.

kr 5 799
En lett fjellsko i skinn med Gore-Tex® og stegjernsfeste. for tøffere fjellbestigninger og tekniske anmarsjer.

Trango Tech Leather GTX er en lett skinnstøvel med gode pusteegenskaper og Gore-Tex-membran; perfekt til tøffere fjellbestigninger og tekniske anmarsjer. Overdelen kommer i slitesterkt nubuck-skinn. med beskyttende gummirand for god beskyttelse i krevende terreng. Skoen kommer med La Sportiva Vibram® Cube-undersåle. med Impact Brake System - et assymetrisk knastesystem som sørger for at skoen til enhver tid har mest mulig kontakt med underlaget. som igjen sørger for utrolig godt grep på underlaget.

Skaftet er utstyrt med La Sportiva 3D Flex System som sørger for en naturlig fleks i ankelleddet ved turer i kupert terreng. samtidig som du får den støtten du trenger. Skoen har i tillegg stegjernsfeste bak.
kr 5 299

La Sportiva TX4 Evo GTX anmarsjsko representerer en ny æra innen funksjonelt fottøy for fjellentusiaster.
Denne oppdaterte versjonen av den allerede populære turskoen skinner med sitt helt nye design og forbedrede sålepakke, som tillater resåling, forlenger skoens liv og bidrar til bærekraft. Lettvektig, men robust, denne skoen er skapt for anmarsjer og lette turer, uansett om du befinner deg på fjellet, i skogen eller på stien.

Med en Vibram® Megagrip-undersåle, utstyrt med asymmetriske knaster, garanteres eksepsjonelt grep ved at maksimalt av sålens flate alltid er i kontakt med underlaget. En injisert EVA-mellomsåle sammen med stabiliseringskiler sikrer et dempet og stabilt tråkk.

Den slitesterke overdelen i semsket skinn, forsterket med gummirand og tåbeskyttelse, beskytter føttene mot røft terreng. Gore-Tex® membranen garanterer vanntetthet og pusteevne, slik at føttene dine forblir tørre og komfortable under alle forhold.

kr 3 449
Sorter etter Clear All