Du har ingen varer i handlekurven.

Fjellsko Herre

Filtre
elementer per side
Denne AKU-turskoen, en gammel favoritt, har hatt 30 års suksess på det italienske markedet.

Den har en usedvanlig behagelig passform; den er lett og pustende og perfekt for dagsturer i lett/middels vanskelig terreng.

Den egner seg også for lett arbeid og fritid på fjellet.
kr 1 749 kr 2 300
Denne AKU-turskoen, en gammel favoritt, har hatt 30 års suksess på det italienske markedet.

Den har en usedvanlig behagelig passform; den er lett og pustende og perfekt for dagsturer i lett/middels vanskelig terreng.

Den egner seg også for lett arbeid og fritid på fjellet.
kr 1 749 kr 2 300
Lett, robust fjellstøvel i flott, oljet nubucklær til allsidig bruk.

EGGI er en tidsriktig støvel som kombinerer lett vekt, soliditet og stabilitet på en god måte. Smidig, oljet nubucklær med GoreTex Performance Comfort membran.

Dobbelt sett låsekroker for individuell tilpasning. Vibram Grip AMG yttersåle med suverent grep
kr 3 399
Lett støvel for tung oppakning og bratte bakker. Romslig passform samt helt vedlikeholdsfri med AlfaAir™ overmateriale. Unikt vekt/stabilitet- forhold.

Alfa Rype A/P/S er en flott jaktstøvel i vedlikeholdsfritt AlfaAir™ overmateriale med stabilt, høyt skaft. GORE-TEX-membran gjør støvelen vanntett og pustende. Memoryfoam rundt ankelen sørger for god passform og comfort. Snøresystemet med Double Lock System forenkler individuell tilpasning.

Triple sømmer, hvorav en forsterket med Kevlar, samt helkalosjering øker slitestyrken. Ny, lett mellomsåle av stabiliserende PU-materiale kombinert med ultralett EVA sørger for stabilitet og god demping mens yttersålen Vibram® Grip AMG gir godt grep i variert terreng.
kr 4 499
Klassisk komfortabel fjellstøvel med Memoryfoam. Konstruert for fjellvandring i variert terreng og til toppturer med dagstursekk.
kr 2 999 kr 3 999
Kjent klassiker i ny lett utgave. Samme gode passform, men nå i AlfaAir™. For turer i variert terreng og til toppturer med dagstursekk. Testvinner!

WALK KING AIR A/P/S GTX® i AlfaAir™ og Gore-Tex® er vanntett og pustende, og holder deg tørr på beina i alle forhold. Støvelen har memoryfoam i ankelpartiet, som former seg etter benet, og har ekstra myk toppkant for økt komfort.

Helkalosjeringen gir økt slitestyrke og holdbarhet. Ny, lett mellomsåle av stabiliserende PU-materiale kombinert med ultralett EVA. Den nye Vibram® Grip AMG yttersålen gir et sikkert og godt grep på alle underlag, inkludert fuktig stein.
kr 3 999

Aequilibrium ST GTX er en lett, teknisk støvel ideell for via ferrata, trekking og kryssinger på isbreer og i blandet terreng. Den sikrer maksimal komfort med dens myke snøvakt på kragen. Dens innovative Double Heel™ konstruksjon gir enestående gangevne, mens den nye såle-/mellomsålepakningen med Rubber Guard™ skallkonstruksjon gir holdbarhet og letthet i harmoni. Formen er ergonomisk, med TPU-skall integrert i tåen og hælen for forsterkning. Den halvkramponerbare mellomsålen og Vibram® SpringLug Tech sålen gir perfekt tilpasning til harde fjelloverflater.

kr 5 799
En lett fjellsko i skinn med Gore-Tex® og stegjernsfeste. for tøffere fjellbestigninger og tekniske anmarsjer.

Trango Tech Leather GTX er en lett skinnstøvel med gode pusteegenskaper og Gore-Tex-membran; perfekt til tøffere fjellbestigninger og tekniske anmarsjer. Overdelen kommer i slitesterkt nubuck-skinn. med beskyttende gummirand for god beskyttelse i krevende terreng. Skoen kommer med La Sportiva Vibram® Cube-undersåle. med Impact Brake System - et assymetrisk knastesystem som sørger for at skoen til enhver tid har mest mulig kontakt med underlaget. som igjen sørger for utrolig godt grep på underlaget.

Skaftet er utstyrt med La Sportiva 3D Flex System som sørger for en naturlig fleks i ankelleddet ved turer i kupert terreng. samtidig som du får den støtten du trenger. Skoen har i tillegg stegjernsfeste bak.
kr 5 299

La Sportiva TX4 Evo GTX anmarsjsko representerer en ny æra innen funksjonelt fottøy for fjellentusiaster.
Denne oppdaterte versjonen av den allerede populære turskoen skinner med sitt helt nye design og forbedrede sålepakke, som tillater resåling, forlenger skoens liv og bidrar til bærekraft. Lettvektig, men robust, denne skoen er skapt for anmarsjer og lette turer, uansett om du befinner deg på fjellet, i skogen eller på stien.

Med en Vibram® Megagrip-undersåle, utstyrt med asymmetriske knaster, garanteres eksepsjonelt grep ved at maksimalt av sålens flate alltid er i kontakt med underlaget. En injisert EVA-mellomsåle sammen med stabiliseringskiler sikrer et dempet og stabilt tråkk.

Den slitesterke overdelen i semsket skinn, forsterket med gummirand og tåbeskyttelse, beskytter føttene mot røft terreng. Gore-Tex® membranen garanterer vanntetthet og pusteevne, slik at føttene dine forblir tørre og komfortable under alle forhold.

kr 3 449
Sorter etter Clear All