Du har ingen varer i handlekurven.

Fotballer

Filtre
elementer per side
Skriv dine egne fotballhistorier med matchballen til Fifa World Cup™.

Ballen er bare begynnelsen. Resten av fotballreisen din er ikke skrevet. Denne sømløse adidas Al Rihla Pro-ballen er den offisielle matchballen til FIFA World Cup Qatar 2022™, og tar presisjon til nye høyder.

Den dhow-inspirerte Speedshell-panelformen kombineres med tekstur og diamantpreging, for å gi bedre skru og nøyaktighet.

Den livlige grafikken skimrer under en perleaktig utførelse.
kr 1 599

LA BALLEN TA SEG AV ARBEIDET MED DENNE FIFA QUALITY PRO-OFFISIELLE MATCHBALLEN.


Denne Tiro Competition-matchballen fra adidas er laget for de store fotballkampene. Den er stemplet med FIFAs høyeste rangering, og sørger for at du aldri trenger å bekymre deg for dårlig sprett eller feil kurs.


Den sømløse, varmebundne overflaten sikrer en mer forutsigbar kurs, bedre ballkontakt og mindre vannopptak, for perfekt ytelse hver eneste gang.


kr 549
Varmebundet, sømløs konstruksjon sørger for ytelse du kan stole på når det er din tur til å skinne.

Quality Pro-stempelet viser frem FIFA-godkjennelsen.
kr 649

adidas UCL Istanbul Junior 290 Ball er en trenings- og matchball med lav vekt som er ideell for fotballspillere på junior-nivå. Ballen feirer en magisk forbindelse og er perfekt for spill på alle nivåer.

Denne ballen er en del av adidas' UEFA Champions League-serie, og den er designet for å gi spillere en fantastisk opplevelse på banen. Ballen er laget av 100% TPU-film og har en sømløs TSBE-konstruksjon som gir utmerket ytelse og god følelse.

Ballen har en gummiblære som gir god sprett og bidrar til å opprettholde ballens form over tid. Den er også utstyrt med en slitesterk laminert overflate som gjør at ballen tåler langvarig bruk, og den leveres med en vakker hvit/royalblå/sorang/silvmt fargekombinasjon.

kr 379
Produktbeskrivelse:

En slitesterk treningsball som feirer en magisk forbindelse. Denne UCL-treningsballen fra adidas er perfekt for å øve på fotballferdighetene dine. Den er maskinsydd for høy holdbarhet og en myk berøring. Det intrikate designet tar inspirasjon fra den offisielle kampballen som brukes i UEFA Champions League utslagsrunder.

kr 299
Myk og god treningsball. Passer ypperlig til trening for yngre spillere eller for de som vil ha en god ball på løkka.
kr 279
Nike AG Duro er en slitesterk fotball som er beregnet for spill på kunstgress.
kr 150 kr 300

Pro Training MS Football er en inngangsnivå treningsball som passer både til trening og morsomme kamper med venner. Denne ballen gir en myk følelse og har en god form, som gjør den behagelig å spille med. Med sin gode sprett og flygeegenskaper vil denne ballen bidra til å forbedre dine fotballferdigheter.

Ballen er konstruert med en TPU-kappe og polyester bakside, noe som gir den god holdbarhet og pålitelighet. Den er sydd sammen med maskin for å sikre solid konstruksjon og langvarig bruk. Med en gummi-blære holder ballen på luften, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å pumpe den opp igjen og igjen.

kr 149
Selects klassiker og mest solgte matchball i alle land. Produsert i WP200PU. Håndsydd, vannavvisende og frostsikker.
kr 999
Sorter etter Clear All