Du har ingen varer i handlekurven.

Gamasjer & Overtrekk

Filtre
elementer per side
Lave og lette gamasjer som passer til både lave fjellsko, joggesko og kraftige fjellstøvler. Designet for å hindre rusk og rask i å komme opp i skoene. Tar liten plass i sekken.

Kan åpnes helt med glidelåsen foran. Forsterkning på innsiden av bena, der det er mest slitasje. Svært elastisk strikk i både over- og underkant. Feste med krok. Utskiftbar, justerbar strikk under foten. Refleksdetaljer.
kr 650
Dryna er en gamasje som tilbyr alt du forventer deg av moderne, teknisk turutstyr. Dryna gir førsteklasses beskyttelse og høy komfort. Tett passform og gummikant på innsiden av buksebena sikrer at gamasjen sitter godt og tett over alle typer hikingsko. Bergans Element Active®-materialet er vanntett (vannsøyle min. 10 000 mm) og lett samtidig som det er slitesterkt og kraftig. Gamasjene er enkle å ta av og på og har festestrikker som kan byttes ut når er slitt ut.
kr 630 kr 900
Dryna Waterproof Kids Gaiter gir førsteklasses beskyttelse og høy komfort til fremtidige eventyrere. Tettsittende snitt og gummikant på innsiden av nederkanten sikrer godt feste over alle typer sko.

Bergans Element Active®-materialet er vanntett (vannsøyle min. 10 000 mm) og lett samtidig som det er slitesterkt og kraftig. Gamasjene er enkle å ta av og på og har festestrikker som kan byttes ut når de er slitt ut.
kr 500
Meget beskyttende gamasje i vanntett. vindtett og pustende Dermizax®. Perferkt for turer i vått terreng. Gamasjen har hel glidelåsåpning og borrelåsklaff i front. snorstramming i toppen. krokfeste til lisse og utskiftbar justeringsstrikk.
kr 525 kr 750
Gamasje for barn i 65 % bomull og 35 % polyester.
kr 280 kr 400
Bergans Tind Gaiter er en lav, lett og luftig gamasje utviklet til topptur og fjellsport om sommeren.

Egner seg både til lave fjellsko/joggesko og til klassiske fjellstøvler.
Hindrer snø og smårusk i å komme opp i støvlene.
kr 420 kr 600
Frontpoint er en høy gamsje som fungerer til alle årstider
kr 799
Talus er en lav gamasje som funger til alle årstider.
kr 399
Nyhet! Gamasjer i beskyttende 2-lags materiale.
kr 374 kr 499